Tânărul Cătălin Grigore luptă de peste 10 ani pentru viața lui!


Viața lui Cătălin-Claudiu a decurs ca a unui copil fericit până la vârsta de 13 ani, când a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. Băiatul a fost operat, iar după această operație au urmat curele de radio și chimioterapie.
După 4 ani boala a recidivat, tratamentul fiind făcut de această dată cu gama Knif și încă un an de chimioterapie.
În anul 2015 s-a declanșat și cea de a treia recidivă, doar că tratamentul paleativ administrat nu a mai avut niciun efect. Băiatul nu mai putea să meargă și nici să scrie, auzul său a slăbit și au apărut și deficiențele de vorbire.
Mama băiatului, Mike Szidonia, a mers cu tânărul pentru a doua opinie medicală. A urmat o schemă de tratament pe care familia a trebuit să o suporte financiar, nefiind aprobat în tumori cerebrale (Avastin și Temodal).
În urma acestui tratament extrem de costisitor, Cătălin a început să meargă, să scrie și tumora s-a micșorat ca dimensiune, dar ca efect secundar apărut de câteva luni, instabilitatea mersului a revenit.
În prezent, schema s-a schimbat, s-au oprit tratamentul cu Avastin și Temodal. Tratamentul a fost schimbat cu CECENU, pe care tot familia îl achită. Pentru că este recomandat în tumori cerebrale, dar nu și pentru meduloblastom, medicamentul nu este compensat.
Tânărul este acum în vârstă de 24 de ani, fiind în imposibilitatea de a-și câștiga existența de unul singur. Ajutorul său cel mai solid este în continuare mama sa. Din cauza faptului că tratamentele lui Cătălin s-au întins pe o durată de peste 10 ani, resursele lor financiare au ajuns la zero, familia investind până acum în îngrijirea medicală peste 68.000 de euro.
Tratamentul actual costă 540 de lei / lună, sumă pentru care mama și fiul vă solicită sprijinul!
Mike Szidonia (mama) – telefon: 0724.373.490
Cont bancar deschis la CEC, contul IBAN: RO40CECE C001 9463 2761 9611
pe numele: Grigore Cătălin-Claudiu
Mulțumim pentru solidaritate!
Eliza Nițescu, voluntar Asociația PAVEL
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu