Despre spitale


Despre cum arata un spital, cu sectie de hematologie pediatrica, in Spania, puteti afla de pe site-ul: http://www.salveazaoviata.ro/jurnal2.html

„Am plecat pe 16 august in urma unui apel disperat la care spitalul Vall d’Hebron din Barcelona, Spania, mi-a raspuns favorabil. Odata ajuns aici am ramas uimit de imaginea unui spital civilizat , modern care sa nu uitam este de stat.
Nu puteam sa-mi revin vazand atentia cu care erau tratati toti bolnavii, de dotarile medicale la tot pasul si amabilitatea personalului. Am fost internati intr-o rezerva de 2 locuri cu toaleta separata,in care aerul este extras , purificat si reintrodus la o temperatura stabilita pentru a nu favoriza nici o infectie…
Paturile sunt de ultima generatie , cu telecomanda putandu-le modifica pozitia in orice moment fara sa atingi bolnavul (in conditiile in care pe Ramona am dus-o intinsa pe o perna de la Bucuresti caci o durea ingrozitor tot corpul).

Camera este dotata cu tot ce trebuie incepand de la injectomate pana la instalatie de oxigen, de la televizor , masa plianta pana la fotoliu extensibil (caci nu se permite decat copilului sa dorma in pat). In fotografiile de mai jos se pot observa holul, camera si toaleta, sala de joaca, de internet precum sic ea de vizionat filme sau desene animate.”

ramo10sram0na10sram2sram4snew7sramo8sfundeni8s

ramo3snnew5snnew6sfundeni9sfundeni12s

fundeni6s

fundeni7s

new4snnew2s

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s