Andreea, fetita prea greu incercata de viata, va cere iar ajutorul!


colaj ad

Reactualizare apel umanitar!

In urma cu 5 ani postam acest apel umanitar, pentru a mobiliza oamenii sa ajute fetita Andreea Dumitru, la solicitarea mamei. In acesti 5 ani, copilul a patimit cat altii intr-o viata! Acum trei ani i-a murit tatal, Andreea si sora ei geamana ramanand in grija exclusiva a mamei;  acum un an a trecut printr-o perioada foarte grea din punct de vedere medical si financiar si a avut nevoie de sprijin.  Multi oameni ati sarit sa o ajutati si pentru asta va multumim.

Mama Andreei va roaga acum sa-i mai intindeti o mana de ajutor! Urmeaza iar o perioada foarte complicata pentru Andreea, o perioada foarte grea, cand va sta in spital cu mama ei mai multa vreme, iar sora geamana cu handicap grav, va ramane cu fratele major. Au nevoie de sprijin financiar, deoarece trebuie sa cumpere articole de igiena si lenjerie, multe alifii si alte lucruri necesare pe perioada spitalizarii. Estimam ca suma de 1000 de lei este suficienta pentru a acoperi aceste nevoi.

Daca puteti sa intindeti o mana de ajutor Andreei si familiei ei, va rugam sa o faceti si va multumim!

Contul in care se pot face donatii este in ron, deschis la BRD Ag Teiul Doamnei

RO28BRDE441SV99742244410 pe numele GHEORGHE MARIA (mama)

tel mama: 0784740375

 

Va multumim

R.D

 

Andreea Dumitru s-a nascut in Bucuresti odata cu surioara ei geamana Gabriela, pe data de 5 iulie 2003. Gabriela s-a nascut cu retard sever, cu tetrapareza spastica si parintii cu timpul s-au impacat cu gandul ca una dintre fetite este grav bolnava…”Asa a vrut Dumnezeu, spunea mama, bine ca este Andreea sanatoasa„…dar in 2012 boala s-a cuibarit iar in sanul acestei familii; Andreea a fost diagnosticata cu boala Hodgkin, stadiul III cu celularitate mixta, cu adenopatii pulmonare multiple si din septembrie a ramas cu mama internata in spital la Fundeni; Gabriela a ramas in grija celorlalti frati, caci mai sunt inca doi copii in familie, Cristian (1996) si Florentina (1998). Tatal copiilor nu are servici, lucreaza cu ziua pe la blocuri, singurele venituri ale familiei fiind alocatiile copiilor si drepturile legale pentru handicapul Gabrielei, adica 650 de lei. Nu au bani de haine, de medicamente…de nimic! Cristian este in clasa aVIII-a, este foarte sarguincios, invata bine, dar de saracie, curand va abandona scoala…familia locuieste in Bucuresti, in sect 2, pe str Constantin Beiu nr 56, inghesuiti toti intr-o camera cu mucegai, intr-o zona rau famata, plina de mizerie si mamei ii este foarte frica ca nu cumva si baiatul ei „sa ajunga sa faca rele, sa se drogheze!”…O viata foarte grea duce Andreea si toata familia ei!…Fetita se bucura cand vine ora mesei la spital, caci ei nu are cine sa-i cumpere nici macar o banana; acum vine iarna si ei vor sta iar in frig caci NU AU BANI DE LEMNE!

Tratamentul Andreei include si suplimente alimentare, fructe, dar mama nu are de unde sa-i cumpere…se bucura cand un copil face nazuri si nu mananca tot, caci mai primeste si ea cate ceva.

Va rog sa intindeti o mana de ajutor acestei familii, este foarte sarmana, cu doi copii foarte bolnavi; au nevoie de bani pentru tratamentul Andreei, pentru tratamentul Gabrielei; au nevoie de haine Andreea si Gabriela (14 ani, 38 nr pantofi)

Contul in care se pot face donatii este:

RO28BRDE441SV99742244410 deschis la BRD Ag Teiul Doamnei pe numele GHEORGHE MARIA (mama)

Tel la care puteti lua legatura cu familia este 0784.740.375

Va rugam sa va alaturati asociatiei noastre in incercarea de a imbunatati viata Andreei si a familiei ei nevoiase.

Roxana Dumitru, asistent social n.m in I Cl Fundeni

Acest articol a fost publicat în Copii si tineri care au nevoie de ajutor in timpul spitalizarii și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Andreea, fetita prea greu incercata de viata, va cere iar ajutorul!

  1. Paula Nasalean zice:

    Eu am sa depun bani in contul lor lunar, timp de un an de zile cel putin. Vreau sa va rog ca cineva sa le aduca la cunostinta sa isi ridice banii. Multumesc

  2. cristi zice:

    aveti messu meu cristi_boss1542

  3. Monica Tomm zice:

    Buna ziua! Daca am hainute, cum pot ajunge acestea la familia respectiva, eu nefiind din Bucuresti?

Lasă un comentariu