Mama Mariei are nevoie de ajutor ca sa repare casa si sa ia lemne!


2017-01-18-18-54-25

Nevoie urgenta de ajutor!

Veniturile mamei Mariei sunt insuficiente pentru a sustine cheltuielile de care are nevoie ca sa asigure o locuinta proaspat igienizata si sa asigure conditii optime de locuit copilului ei. Acoperisul casei trebuie reparat, soba trebuie reparata si mai trebuie sa cumpere lemne. Banii necesari nu-i are. A incercat sa obtina ajutor de la primarie si nici pana acum nu a primit.

Conditia principala ca dupa transplant copilul sa nu contacteze vreo infectie, este asigurarea unei camere cat mai igienizate, asigurarea caldurii si alimentatiei sanatoase.

Va rugam sa intindeti o mana de ajutor mamei Mariei. Orice ajutor conteaza!

Va multumim!

Beneficiar: IVANOVA PENKA VANEVA, tel mamei: 0733080932
In contul de lei : RO95RNCB0741152173150001
Banca: BCR CENTRALA , SWIFT RNCBROBU

R.D. asistent social (roxana.dumitru@asociatiapavel.ro)

Povestea Mariei

Maria este puternica, este frumoasa si se lupta la 16 ani sa gaseasca resurse ca sa nu renunte la lupta dura pe care o duce cu boala si cu viata!

Cand ai 16 ani, locul in care vrei sa-ti traiesti tineretea nu este pe un pat de spital, numarand picaturile de citostatic care se preling din perfuzor si asteptand sa-ti treaca starea sfasietoare de voma, ca sa poti inghiti un strop de apa!

Cand ai 16 ani este atat de nedrept sa duci o asemenea suferinta, mai ales cand ai si probleme in familie!  Parintii au divortat acum 2 ani si pana sa se imbolnaveasca , Maria a continuat relatia cu tatal ei. Din pacate, cand a aflat ca ea a fost diagnosticata cu leucemie, el a ales sa rupa orice legatura cu propria fiica, tocmai cand ea avea mai mare nevoie de el. Acest lucru care a adus si mai multa durere in sufletul distrus al Mariei, chiar mai multa decat aflarea diagnosticului.

Mama Mariei, dupa divort si-a luat cele doua fiice (cea mica are 8 ani jumatate) si s-a refugiat la o ruda, care le adaposteste si acum. Tatal nu-si vede copiii si nu contribuie cu nimic la intretinerea lor.  Fara niciun venit, caci a trebuit sa renunte la serviciu ca sa stea cu Maria in spital, mama si fiica sunt acum intr-o situatie foarte grea. Dosarul pentru obtinera drepturilor legale a fost depus de curand si mai au de asteptat pana vor primi banii cuveniti.

Spitalul asigura tratamentul citostatic, dar Maria are nevoie de multe alte medicamente pentru atenuarea efectelor adverse ale acestui tratament, are nevoie de hrana consistenta, de fructe, de articole de igiena ( estimez 1000 lei)! Mama e mereu plansa, e mereu trista, iar grija fata de suferinta fetei si neputinta in fata bolii si a nevoilor, au slabit-o foarte mult.

Va rog, sa intindem impreuna o mana de ajutor Mariei, ca sa poata face fata perioadei de spitalizare si sa nu renunte la lupta! In spatele Mariei sta doar mama, sleita de puteri, asa ca e nevoie sa le sustinem!

Contul in care puteti face donatii este:

Beneficiar: IVANOVA PENKA VANEVA, tel mamei: 0733080932
In contul: RO95RNCB0741152173150001
Banca: BCR CENTRALA , SWIFT RNCBROBU

R.D.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu