Crispin Alexander vrea sa fie om mare!!!


img_04img_05Urmatoarele randuri sunt despre cazul fiului meu, Crispin Alexander, 13  ani si jumatate, care a fost diagnosticat in Feburarie 2017 cu Sarcom Ewing la incheietura sacro-iliaca stanga, o tumoare maligna agresiva care ii ameninta acum viata. Confirmarile au venit odata cu testul imunohistochimic si FISH si a inceput tratament citostatic la IOCN Cluj si apoi continuat la IOB  in Bucuresti.

Momentan ne aflam in faza in care specialisti si chirurgi din strainatate analizeaza posibilitatea de a opera aceasta tumora, infiltrata intre vertebrele sacrale. Cei din Romania pe care i-am consultat, au declinat posibilitatea unei proceduri chirurgicale. Daca va putea fi operat in strainatate,  Crispin Alexander  va trebui sa urmeze mai multe interventii cu radiotarapie precum si inca 16 ture de chimoterapie post operatorie. Este un tratament standard care dureaza intre 9 si 12 luni, tratament care este agresiv si costisitor.

In aceasta idee, toti cei pe care i-am consultat recomanda pentru Crispin Alexander sa aiba o calitate a vietii cat mai buna si sa alegem calea de tratament care ii confera cele mai multe sanse la viata. Cel mai probabil, Crispin va urma o serie de investigatii la o clinica din UK, specializata in Sarcoame. Costurile estimate se ridica la peste 80.000 euro, suma care momentan ne depaseste mult posibilitatile ….!

Crispin Alexander care este un mic adolescent care zambeste spre viitor. Va invitam sa veniti alturi de tatal si familia lui in aceasta lupta pentru a deveni om mare.

Persoane interesate sa-l ajute pot vira orice suma pentru santatea si viata lui Crispin Alexander:

Adrian Cosmin Voinescu (tata)
RO41 BTRL EURC RT01 1878 4801 – EURO
Banca Transilvania

sau

Smaranda Voinescu (bunica)
RO31 BRDE 080S V531 9799 0800 – RON
BRD Brasov

Multumim de solidaritate si pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la 0737014698 sau 021- 3112700 – Mihai Benchea

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu