Vă rugăm, ajutați-ne!


Am primit solicitarea de a posta apelul unei familii greu încercate!

Ambii părinți sunt bolnavi și nu pot munci, veniturile lor sunt doar din pensiile de boală.

Au doua fetițe de 12 si 14 ani, ambele cu probleme de sănătate. Pentru a le asigura alimentele de regim necesare și suplimentele alimentare, părinții au făcut mereu eforturi peste puterile lor financiare, dar diagnosticul de tumoră malignă al fetiței celei mari, a dus familia in pragul disperării: sunt nevoiți să meargă des la București pentru tratamentul Otiliei, investigații sau consultații, când la Inst. Oncologic, când la Parhon sau la Elias și pentru asta au nevoie de bani pentru combustibil.

Mai mult, fetița urmează să facă încă o operație peste două-trei săptămâni, căci după ce li s-a comunicat părinților că operația anterioară a fost reușită, acum au aflat că mai sunt resturi si trebuie reoperată. Speriată, mama încearcă să obțină operarea fetiței în baza Documentului portabil S2 într-un centru din Europa, din cei 6000 euro, va fi nevoită să achite o diferență de 2000 euro.

Contul unde puteți dona este deschis pe numele mamei, MUSCALU VICTORITA la Bcr

RO95RNCB0465056519100008

Pentru orice relație despre acest caz sau documente, va rugăm sa faceti o solicitare pe adresa roxana.dumitru@ asociatiapavel.ro

Noi, Asociația P.A.V.E.L am preluat apelul familiei trimis către noi pentru a fi publicat pe blogul nostru de apeluri umanitare, însoțit de documente justificative. Facem mențiunea că acest apel nu reprezintă o campanie de strângere de fonduri desfășurată prin intermediul asociației noastre, doar ajutăm familia să iși facă cunoscută situația dificilă în care se află și vă rugăm să donați în contul familiei afișat în apel.

Vă mulțumim în numele familiei!

Roxana Dumitru, asistent social n.m

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu