Cum e sa fii nevoit, la 13 ani, sa ceri jenat ajutor!


20160601_182302oana 3

„Buna ziua, ma numesc Laura! de fapt nu este numele meu adevarat, asa am ales sa ma numesc acum, in aceasta perioada atat de urata si grea pentru mine!…nu am alt motiv sa nu vi-l spun pe cel adevarat, decat ca nu vreau sa afle colegii mei unde sunt eu acum si sa ma fac de ras ca mama si-a amanetat cerceii ca sa-mi asigure tot ce-mi este necesar in spital. Sa se inteleaga bine, mi se asigura medicamente citostatice in spital, am ratie de mancare, am o doctorita de milioane, dar sa stiti ca sunt nevoi foarte multe, pe langa toate aceste lucruri bune! De fapt, acesta este si motivul pentru care va scriu acum…nu mai suport sa o vad pe mama plangand, sunandu-l pe tata sa-l roage sa ne trimita bani de acasa! Pai tata le are si el de intretinut pe surorile mele! Parintii mei au depus toate actele pentru a obtine drepturile legale de la stat, dar si acolo tot suna mama si suna…ca sa afle ca inca nu e dosarul gata! Eu ma numesc Laura si am 13 ani! Mai am doua surori, una de 7 si cealalta de 19 ani. Pana acum trei luni eram o adolescenta fericita, preocupata de scoala, de muzica si ma bucuram de familia mea frumoasa! Acum sunt o adolescenta trista, mai tot timpul cu dureri si tintuita la pat! Familia mea este modesta si nu reuseste sa faca fata cheltuielilor cu spitalizarea mea, de aceea mama si-a amanetat cerceii, pana vin banii de la tata 😦

Am fost diagnosticata cu leucemie, o boala grea si foarte parsiva! sunt cu mama in spital si incarcam sa facem fata vietii grele! efectele adverse ale tratamentului imi aduc multa suferinta…mi-a cazut parul, am avut probleme mari cu stomacul, nu mai pot sa merg…dar doamna doctor mi-a explicat ca acestea vor trece…si eu o cred, fiindca am mare incredere in dumneaei. Plang cand ma simt rau si rad cand mi-e bine, asa este viata mea acum!

Va rog frumos sa ne acordati o mana de ajutor, ne sufoca lipsa banilor! Multumesc personalului medical pentru tot ce face pentru mine, dar spitalul nu acopera toate nevoile mele; Asociatia PAVEL ne sustine, dar sunt atatia copilasi bolnavi si tot mai multi dintre ei au nevoie de ajutor! …de aceea v-am scris si va rog sa ma ajutati!”

Dorinta fetei a fost sa va scrie ea, sub protectia anonimatului si eu i-am respectat-o! Ce pot sa va spun este ca intr-adevar, pe langa nevoile acoperite in spital, apar nevoi de urgenta si de aceea va rog sa o sustineti pe Laura, ca sa poata depasi cu bine aceasta perioada grea. Suma aproximativa de care are nevoie fata, pentru doua luni este de 1000 lei (unguente, pampers, alimentatie de regim, pijamale de schimb, etc) – Roxana Dumitru (asistent social, 0735526959)

Donatiile se pot face in conturile deschise la BRD pe numele mamei Plesuvu Georgeta:

Cont in lei :RO21BRDE426SV78743124260 si

Cont in euro: RO78BRDE426SV79393824260

puteti cere detalii mamei la tel: 0746883887

Va multumim pentru ajutor!

R.D.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu