Catalin are nevoie de sustinerea noastra!


2016-07-29 15.57.34

Catalin are 11 ani si a ajuns la doctor pentru ca avea niste umflaturi in zona gatului.. Daca pana la aflarea diagnosticului, parintii copilului au sperat sa nu fie nimic grav, la Inst Oncologic din Bucuresti, diagnosticul a aruncat familia in negura durerii…s-a confirmat, copilul avea cancer! Diagnosticul: limfom hodgkin st III! Copilul impreuna cu mama au ramas internati cu lunile, urmand tratament chimioterapeutic in IOB. Tratamentul insa nu si-a facut treaba si medicii le-au spus parintilor ca baiatul trebuie sa faca transplant. Asa ca a fost transferat la Fundeni si acum urmeaza un tratament chimio intensiv, in vederea intrarii in sectia de transplant pediatric pentru transplantul de celule stem.

Asa cum va spuneam, in tot acest an copilul a stat internat cu mama in spital, iar tata a ramas sa ingrijeasca de cel de-al doilea copil al familiei, o fetita. Pe perioada cat sta cu fetita acasa, tatal este trecut in concediu fara plata, aceasta fiind singura facilitate ce i-a fost oferita tatalui, ca sa nu piarda serviciul, unde oricum este platit cu salariul minim pe economie. Lipsuri si iar lipsuri, familia descurcandu-se cu greu printre nevoile copilului din spital, facturi si alte cheltuieli necesare.

Acum, parintii au fost instiintati ca trebuie sa fie pregatiti pentru intrarea in sectia sterila cu: 7 pijamale, 7 maiouri, 7 chilotei, articole de igiena, mancare vidata, cremuri, alifii si medicamente, o lista obligatorie, fara de care copilul nu va fi acceptat.

Va rugam sa ii sustineti alaturi de noi pe parintii lui Catalin, sa poata strange banutii si sa mearga sa cumpere cele necesare. Suma pe care trebuie sa o stranga este de minimum 1500 lei.

Contul in care se pot face donatii, este deschis pe numele mamei: MORARU SORINA, CONT nr RO14BRDE426SV75350204260, deschis la BRD iar tel mamei este: 0761018745

Va rugam sa sustineti aceasta familie donand atat cat puteti, deoarece in septembrie este programat transplantul.

Va multumim!

Roxana Dumitru, asistent social ( roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si tel 021.311.27.00)

 

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.