Ana Maria din Calarasi are nevoie de ajutor!


Buna seara!
Ma numesc Petre Madalina Emanuela, sunt din Calarasi si imi doresc foarte mult sa o ajut pe colega mea de clasa, Ana Maria Dragunoiu, care nu stie ceea ce fac in acest moment, dorind sa fie o surpriza.
Incep prin a apela la fundatia dumneavostra in speranta ca ma aude cineva. Este prima oara cand cer ajutorul pentru ea,deoarece nu mai suport sa vad suferinta prin care trece. Parintii ei au apelat la o multime de persoane, la emisiuni, la ziare pentru a strange bani, insa au primit numai „usi in nas”… Nu va pot descrie suferinta parintilor si a fratelui ei care o vad cum se „taraste” cu greu prin aceasta viata… Imi doresc numai ca acest caz sa se faca auzit si cu ajutorul echipei dumneavoastra, poate astfel se vor gasi persoane cu suflet mare care nu pot inchide ochii atat de usor la vederea unui astfel de dureri. Mai jos este un articol din ziarul care ii prezinta, pe scurt, cazul. Numarul ei de telefon este: 0724 123428.

Călăraşi:  Ana Maria s-a născut cu trei rinichi
Pentru a duce o viaţă normală, tânăra are nevoie de 55.000 de euro

O tânără de 21 de ani are nevoie de 55.000 de euro pentru intervenţiile chirurgicale care i-ar aduce o viaţă normală. Tânăra face dializă, are o tumoră la coloana vertebrală şi are nevoie de o proteză pentru şold.

Acum se pregăteşte pentru bacalaureat. Ana Maria are 21 de ani. Povesteşte cu amănunte toate necazurile prin care a trecut, iar ochii frumoşi i se umplu de lacrimi. Mai târziu se încurajează şi zâmbeşte. Copilăria şi-a petrecut-o prin spitale, la fel şi adolescenţa. Nu mai ştie numărul operaţiilor prin care a trecut. Aşteaptă un miracol.

Cum a început calvarul
Necazurile au apărut când era doar un ţânc. Ana Maria s-a născut cu 3 rinichi. Părinţii au aflat abia când fetiţa avea vârsta de trei ani, în urma unui control de rutină. Medicii i-au spus că unul dintre ei este nedezvoltat şi trebuie scos, pentru că îi punea viaţa în pericol.

Prima intervenţie chirurgicală a suferit-o la vârsta de 3 ani şi jumătate. Medicii de la Bucureşti i-au scos rinichiul nedezvoltat. Dar necazurile au continuat să apară. Avea probleme şi cu vezica urinară. La vârsta de 5 ani medicii au operat-o din nou şi i-au extirpat rinichiul drept. „A trecut prin multe operaţii. Ne este foarte greu, dar Ana este destul de curajoasă şi nu ne pierdem speranţa“, spune Ioana Drăgunoiu, mama Anei.

Operaţie după operaţie
Alte două intervenţii le-a mai avut la vârstele de 6 şi 7 ani, când a suportat reimplantarea ureterelor şi operaţie la vezică. După atâtea necazuri, destinul i-a mai dat o palmă. La vârsta de 12 ani a aflat că are o tumoră la coloana vertebrală. „Dumnezeu ne–a pus la multe încercări, dar cu credinţă şi cu o minune sperăm să trecem peste toate“, adaugă mama fetei.

La vârsta de 14 ani a suferit o luxaţie la şold, iar atunci a început să meargă în cârje. A scăpat de această problemă în urma unei intervenţii, iar la vârsta de 15 ani a mai suferit trei operaţii la picioare. La 16 ani a trebuit să se opereze din nou la picior.

Cei care doresc să o ajute pe Ana Maria pot face donaţii în euro sau în lei. Până acum nu s-au strâns decât 600 de lei şi 500 de euro. Conturile:

Euro:  RO41CECECL04B2EURO334717

Lei:  RO05CECECL0408RON0334715

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi
http://www.adevarul.ro/locale/calarasi/Calarasi-operatii-ajutor-Ana_Maria_Dragunoiu_0_490150993.html

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu