John are nevoie urgent de ajutor!


John (Ionut Popescu) este un tanar de 27 de ani plin de viata care in la sfarsitul anului trecut a fost diagnosticat cu boala Hodgkin clasica, scleroza nodulara. In acest moment boala este la stadiul 3 cu toate tratamentele de citostatice facute la Spitalul Fundeni. Datorita unei dozari eronate a acestora, boala, in loc sa regreseze a evoluat. Vazand ca boala nu regreseaza, cu toate ca a semnalat acest lucru si la Spitalul Fundeni, unde din pacate nimeni nu l-a luat in seama,  a facut un efort si a reusit sa ajunga la o clinica in Gemania – Koln, specializata pentru boala lui unde i s-a spus ca singura varianta de vindecare este transplantul de celule stem. Costul acestei operatii este intre 50.000 euro – 100.000 euro in functie de ce complicatii apar.

Pentru a putea face aceasta operatie are nevoie de ajutorul nostru financiar!!

Haideti sa-l ajutam sa treaca peste acesta operatie. Orice suma de care dispuneti este binevenita reprezentand o picatura din prelungirea vietii lui!

Mai jos aveti conturile unde puteti dona orice suma cat de mica precum si blogul lui pentru a putea citi mai multe detalii despre boala si despre evolutia ei.

Donatiile se pot face in conturile:

RO17INGB0000999901854178 – RON
RO41INGB0000999901857626 – EUR

Titular cont: Popescu Ioana – mama lui John.

blog: http://popescuraduionut.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu