Marinus va face gratuit transplant medular in Fundeni, dar mama lui nu are bani sa cumpere tot ce este pe lista obligatorie pentru acces in sectia sterila.


Această prezentare necesită JavaScript.

UPDATE: In maxim o luna Marian va intra in sectia de transplant de celule stem hematopoietice, deoarece boala care il chinuie de la 3 anisori, a recidivat si fara transplant, sansele de supravituire sunt f mici. Din pacate, mama lui Marinus nu va putea sa acopere cu banii pe care ii are, toata lista fara de care nu i se permite intrarea in sectia sterila. Regulile sunt f stricte si fiecare copil (inclusiv insotitorul) trebuie sa le respecte.   Multe familii ne solicita sprijin pentru acoperirea acestor cheltuieli si personal am constatat ca suma minima doar pentru copil este de 1000 lei plus 500 lei pentru mama, care va insoti copilul si va sta cu el cel putin o luna, fara sa ia contact cu exteriorul (pijamale, articole de igiena, etc). De asemenea, pe tot parcursul sederii ( minim o luna) in sectia sterila, ei vor avea si multe alte cheltuieli atat prevazute cat si neprevazute, asa ca suma de care are nevoie Marinus, este de 2000 lei. Povestea lui Marinus o puteti citi mai jos si o sa vedeti ca micutul nu are o viata usoara! 

Pentru donatii:

Cont deschis la Banca Comerciala Romana S.A. (BLD REGINA ELISABETA NR 5, SECT 3, BUCURESTI,  SUCURSALA COLENTINA), cod swift RNCB RO BU, 

Cod IBAN: RO79RNCB0297127867950001

TITULAR CONT: HAGIU FLORENTINA

Tel mamei: 0758466776

Multumim

R.D, asistent social Asociatia PAVEL email: roxana.dumitru@asociatiapavel.ro

POVESTEA LUI MARINUS!

Copiii sunt cei care ne aduc speranţă şi ne dau puterea să luptăm. Atunci când îl vezi pe Marian, atât de simpatic  şi cu o privire jucausă, nu poţi să nu te gândeşti la viaţa care îi stă înainte şi la problemele de sănătate care umbresc viitorul lui.

Hagiu Marian Victoraș, are aproape 6 ani şi a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastica acum trei  ani, în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti – secţia Oncopediatrie,
Marian, care este un luptator – si merge la gradinita, mai are două surori  Hagiu Gina eleva in clasa -IV la scoala din Comuna si Hagiu Simona 17 ani  şi de ele are grija o vecina care o mai ajuta pe mama din cand in cand. Copilul este internat periodic împreună cu mama sa, Hagiu Florentina in spital. Aceasta are nevoie de ajutor “pentru creşterea şi întreţinerea copiilor, fiind mamă singură a trei copii minori”.
Aşa cum doamna Hagiu declară “tatăl lui  nu se preocupa deloc de creşterea copiilor… m-am despărţit de el pentru a-mi proteja copiii. Nu am un loc de muncă stabil şi am o situaţie financiară deosebit de grea (doar alocaţia copiilor) şi de multe ori adormeam plangând având copiii flămânzi, deoarece nu primesc niciun fel de sprijin din partea familiei.

În mijlocul luptei de a supravieţui, de a-şi trimite copiii la şcoală şi a le asigura creşterea, a mai primit o lovitură: boala lui Marian.

Pe lângă cheltuielile obişnuite ale familiei  s-au adăugat şi cele legate de locuinta.

Din cauza ploilor și a vechimii, acoperisul casei in care traiesc (fiind o casa veche batranesca) s-a dărîmat împreună cu un perete.

      Mama a reusit sa cârpeasca peretele, dar pentru acoperis are nevoie de ajutorul nostru!!

      Cateva folii de tabla ar fi un ajutor nesperat, acum in pragul Sarbatorilor de Paște pentru familia lui Marian Victoraș.

Orice ajutor este binevenit!

Marian, cele două surori şi mama lor pot fi ajutaţi cu:

– alimente de baza : lactate, carne, ulei, faina, fructe, (datorita tratamentului, Marian, are nevoie de un regim special, dar sunt necesare şi pentru hrana zilnică a familiei)
– haine pentru copii
– animale de curte.
– sau  bani pentru costurile tratamentului şi cumpărarea celor necesare.
Orice ajutor este binevenit!

Pentru a-i ajuta puteţi lua legătura cu d-na Hagiu Florentina (mama) la nr. telefon:

0758466776

 Sau puteţi face donaţii în contul deschis la BCR pe numele Hagiu Florentina:

RO79RNCB0297127867950001

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s