Va invit de data aceasta sa-l cunoasteti pe Romica!


WP_20160609_13_13_58_Pro

I se mai spune si Pintea! Are aproape 18 ani, este un tanar inalt si slab. Un tanar aflat in floarea varstei si ai zice ca are toata viata in fata. Asa ii si dorim! Numai ca desi este in floarea varstei, are o viata grea, foarte grea daca ne referim la situatia de acasa. Dar, este si mai grea aici in spital la I.O.B. in sectia de Oncologie Pediatrica. De ce aici? Pentru ca a fost diagnosticat acum ceva vreme cu Osteosarcom 1/3 Proximala Tibie Stg – Operata (amputatie chirurgicala la piciorul stang), in curs de chimioterapie. Ca toti copiii si tinerii nostri Pintea, a urmat investigatii medicale (RMN si CT, scintigrafii), analize de sange…un intreg proces in stabilirea diagnosticului bolii care-si face de cap. Aceasta  boala a insemnat mari eforturi financiare pentru familie: drumuri la spital, hrana corespunzatoare, educatie, haine si multe altele…si avem in vedere ca in familie sunt 4 copii – unul din fratii lui Pintea fiind orb. Mama este asistentul personal al celui orb, tatal este asistentul personal al lui Romica si munceste cu ziua pe unde apuca.

In ceea ce-l priveste in acest moment, Pintea isi doreste cel mai mult si cel mai mult o proteza de picior care sa-l reintregeasca, sa il faca sa se simta din nou om normal, iar suma enorma nu trebuie sa stea in calea continuarii vietii. Proteza costa in jur de 13,000 de lei si CNAS il va ajuta cu suma de 6,400 lei iar dosarul este deja depus la casa de asigurari.

Va rugam sa ajutati cu cat puteti fiecare. Orice suma cat de mica il ajuta pe tanarul Romica sa fie ca ceilalti oameni din jurul lui care pot merge oriunde si oricat.

Cont bancar : RO54RZBR0000060017884960 – cont deschis pe numele Sabrie – Argentina Ibraim, Raiffeisen Bank.

Nr de telefon : 0762.921.173 – pe numele Pintea Ibraim

Pentru detalii o puteti contacta si pe Mihai Benchea – Asistent Social 0737.014.698

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu