O mama disperata si cei 6 copii!


WP_20160412_10_05_55_Pro

Constantin Mario Florin, în vârstă de 7 si 1/2 ani, este grav bolnav, fiind diagnosticat ca având Meduloblastom fosa craniana posterioaraCANCER, sindrom ataxic sever, Casexie cu sindrom de deshidratare.

Drama acestui copil a început în vara anului 2015,  când s-a descoperit că are acesta tumora la cap. Începând cu aceasta dată, fiul meu a fost supus la numeroase investigații, analize, suportand si o interventie chirurgicala pentru extirparea tumorii.  În prezent se află internat la Institutul Oncologic Bucuresti « Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu » unde este supus unui taratament oncologic – chimioterapie.

Din momentul în care fiul meu a fost diagnosticat cu această boală toate economiile familiei au fost canalizate pentru a-i asigura toate condițiile necesare pentru a putea învinge această cumplită boală. Menționez că fiul meu necesită îngrijire specială si permanentă precum și o alimentație foarte sănătoasă. Toate acestea, tratament medical, îngrijire specială, alimentație sănătoasă, transport către clinica bucureșteană, sunt foarte costisitoare și, în prezent, economiile familiei au fost epuizate. Mă aflu în situația în care nu mai pot să-i asigur fiului meu condițiile necesare pentru a putea lupta mai departe cu boala și, ca o consecință, sa aiba șansa la viață. Singurele venituri ale familiei sunt date de alocatiile celor 5 copii pe care ii am si 100 lei pensie de intretinere primita de copii de la tatal acestora.

Boala fiului meu a afectat emotional si financiar si pe ceilalti copii avand in vedere ca toate veniturile familiei au fost folosite aproape in exclusivitate pentru a putea sa-l salvam pe cel grav bolnav. In prezent situația financiară a familiei mele este extrem de precară si pe de alta parte, pe langa greutatile pe care le intampinam zi de zi cu copilul bolnav si ingrijirea celorlalti frati ai lui Alexandru, sunt nevoita ca foarte curand casa in care locuim in prezent sa fie vanduta. Deci, cat de repede posibil vom elibera casa si nu avem unde sa ne adapostim.

Arat ca suntem o familie foarte simpla, formata din mama si sase copii minori.

Astfel, pe aceasta cale va solicit sa acordati o sansa copiilor acestora, vrem sa strangem bani pentru a cumpara un loc cat de mic, unde ne vom ridica cu ajutorul celor milosi o noua casuta pentru noi.

Va rog, astept orice fel de ajutor, materiale pentru casa, mancare, haine si rechizite pentru copii si sunt dispusa sa apar si intr-o emisiune la televizor. Sunt o mama disperata care doreste un minimum necesar pentru a oferi copiilor caldura si masa calda intr-o casuta numai a noastra.

 Va multumesc,

 Cont Bancar deschis la BRD pe numele Trasca Zoea Mihaela (mama copilului Constantin Mario):

RO88BRDE426SV75518474260

Nr telefon Trasca Zoea : 0749.062.816

Pentru detalii o puteti contacta si pe Carmen Voiculescu – Asistent Social Asociatia P.A.V.E.L. – 0737.014.697

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s