VA IMPLORAM SA NE AJUTATI SA O SALVAM PE DESPINA!!!


DESPINA MARIA 1
DESPINA SUFERA DE O TUMOARE MALIGNA RARA IN SPATELE OCHIULUI DREPT.
Cu lacrimi ȋn ochi vă scriu aceste rânduri din sufletul ȋndurerat al unei mame disperate, capabilă să facă orice pentru propriul copil.
Până acum o luna in urma eram o familie normală, fericită, cu doi copii minunați, care ne trăiam viața ȋnfruntând greutățile zilnice, fără a bănui ce lovitură uriașă ni se pregătește. Pe data de 26 noiembrie 2014, după o zi istovitoare de muncă, m-am ȋntors acasă și am găsit-o pe Despina, fetița mai mare, ȋn vârstă de 8 ani, cu ochiul drept ieșit din orbite. Speriată, am mers urgent la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași. După o serie de investigații efectuate de medicii de gardă, fetița a fost transferată de urgență la Spitalul de Neurochirurgie, unde practic am crezut că viața noastră a luat sfârșit când ni s-a spus că Despina, un copil normal până atunci, trebuie să intre imediat ȋn sala de operație, fiind diagnosticată cu rabdomiosarcom intraorbital drept, cu alte cuvinte o tumoră malignă la nivelul ochiului. Intervenția chirurgicală s-a realizat de urgență, deoarece examenul computer tomograf a evidențiat un proces expansiv intraorbital drept. S-a ȋncercat ȋndepărtarea formațiunii tumorale transnazal, ȋnsă a fost necesară o nouă biopsie. Din păcate, ȋn cadrul operației nu s-a putut ȋndepărta tot ȋnvelișul tumoral, deoarece tumoarea poate recidiva ȋn orice clipă. Medicii ne-au recomandat ședințe de chimioterapie și radioterapie la o clinică privată din București. Dată fiind gravitatea bolii s-ar putea ca tratamentul cu raze să nu poată fi posibil ȋn București, ȋn această situație fiind nevoiți să mergem cât mai repede la o clinică din Germania, Italia.
Suntem o familie modestă, stăm ȋn locuința părinților, avem o situație financiară dificilă, trăim dintr-un singur venit (soțul este șomer) și abia reușim să ne acoperim cheltuielile zilnice, iar regimul alimentar și tramentul Despinei ridică costuri pe care nu ni le putem permite. Nu știm date exacte din punct de vedere financiar ȋn ceea ce privește posibilele tratamentului sau a unei noi intervenții chirurgicale, ȋnsă suntem conștienți că dat fiind venitul nostru, nu le putem acoperi și nici nu vreau să mă gândesc ce cale vom urma pentru a ne salva propriul copil.
Dacă puteți, vă rugăm să ne ajutați, fie financiar, fie cu orice fel de ajutor. (informatii si indrumari utile PENTRU A NE SALVA FETITA)
Vă mulțumim din suflet!
Pentru orice fel de informații si indrumari medicale ne puteți contacta la numărul 0740287273.
Daca doriti sa Sa O Ajutam pe Despina puteti face o donatie in conturile deschis la banca BCR Iași pe numele:
GRASU ALINA ELENA
RO64RNCB0175116271780001 – cont în lei.
RO53RNCB0175116271780005 – cont in euro.
Donatie Online PayPalgdespinamaria@yahoo.ro
Comunitate de pe Facebook Sa O Salvam pe Despina
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s