O sansa la viata pentru Larisa


Larisa dupa vizita lui Mos Nicolae

 

 

 

 

 

 

 

Povestea Larisei Liuba 

 

Fara indoiala, copiii sunt cei care ne aduc bucurie, speranta si putere de a merge mai departe. Larisa este o fiinta dragalasa, cu o privire blanda si la care nu te gandesti la ca s-ar lupta cu problemele de sanatate care umbresc viitorul ei.

Liuba, o fetita de aproape 4 ani si 4 luni,  a fost diagnosticata cu Meduloblastom de fosa cerebrala in martie 2013, iar in lunile imediat urmatoare a fost operata pentru montarea unui shunt ventriculo-peritoneal la Spitalul Bagdsar Arseni – sectia de neurochirurgie. Din mai 2013 este in evidenta Institutului Oncologic Bucuresti – secţia Oncologie Pediatrica, unde urmeaza si in prezent un tratament radioterapeutic.

Larisa mai are un frate de 16 ani  si care  se gandeste déjà la un rost in viata. Dar in acelasi timp doreste sa contribuie la eforturile pentru ca Larisa sa aiba o viata mai buna si sa fie sanatoasa.

Mama este in toiul luptei de a supravietui, de a-si vedea copiii santosi, mergand la scoala si de a oferi copiilor sai perspective mai bune pentru viitor.            Mama este preocupata pentru tratamentul cel mai bun pe care sa-l urmeze Larisa iar in Romania nu ar fi cea mai buna tehnologie pentru efectuare unor cure de radioterapie cu anestezie. Iar o varianta ar fi Ungaria sau alta tara din Europa, unde exista programe de terapie adaptate copiilor mai mici. Iar efectuarea acestui tratament special atrage costuri de transport, cazare si alimentatie.

Astfel, orice persoana sau grup de persoane poate sa ofere un mic ajutor care este binevenit pentru lupta pentru viata pe care o are familia Larisei!

Familia Larisei, compusa din 4 persoane si care  traieste  doar din beneficiile primite de la stat pentru gradul  de handicap la care incadrata Larisa, adica o suma care nu depaseste 800 lei.

Pentru a ajuta aceasta fetita sa razbata in viata puteti sa contactati asistentul social responsabil pentru copiii de la Institutul Oncologic Bucuresti – Asociatia P.A.V.E.L. – Mihai Benchea – telefon : 0737 014 698 sau direct mama – Liuba Verginica –  telefon : 0740 941 081

Orice donatie se poate face in contul deschis la BCR pe numele Liuba Verginica

RO55RNCB0136138099450001

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s