Tineretea este timpul pe care il avem in fata noastra. (Jules Romains)


Andrei Cristian este tanar, are 22 de ani, dar timpul, in cazul lui, nu prea mai are rabdare…de aceea are nevoie de ajutor!

In 2010, cand inca nu implinise 18 ani, a fost depistat cu leucemie acuta limfoblastica; a inceput tratamentul chimioterapic la Centrul de Hematologie Fundeni, programul de inductie, profilaxia determinarilor din sistemul nervos central si consolidarea, urmand apoi tratamentul de intretinere. In tot acest timp si-a continuat scoala, reusind sa devina student la Finante Banci in Craiova. Din pacate, in februarie 2014 a facut recadere si a fost nevoit sa reinceapa tratamentul chimiterapic. Familia are mari probleme financiare, boala baiatului facand ca toate resursele banesti ale familiei sa fie folosite pentru medicamente, alimente si drumurile dese la Bucuresti pentru controlul baiatului (tatal este pensioner, mama lucreaza 2 ore pe zi, iar sora este la liceu). Parintii nu au mai reusit sa plateasca nici taxa de scolarizare la facultatea baiatului, din lipsa de bani.

Acum Andrei Cristian este internat la Centrul de Hematologie Fundeni si se lupta cu reactiile adverse ale citostaticelor, urmand acum un tratament mult mai agresiv. Va trebui sa faca transplant, dar nimeni din familie nu este compatibil, asa ca s-a discutat in comisia de transplant gasirea unui donator compatibil.

Concret, acum, Andrei Cristian are nevoie de 2000 de lei pentru medicamentele pe care este nevoit zilnic sa le cumpere si fara de care nu poate supravietui.

Contul unde se pot face donatii este deschis pe numele Moldoveanu Andrei Cristian, la Raiffeisen Bank Motru.

Numar de cont : RO59RZBR0000060013472437

Telefonul la care poate fi contactat este: 0763687933

Va multumim pentru sustinere, Doamne Ajuta!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s