Angelica zambeste, lumea ei este minunata, realitatea este alta!


Fotografie0060Angelica a implinit in noiembrie anul trecut 6 ani si de la 3 ani sta prin sectiile de neuropediatrie, avand deficiente neurologice si retard intelectual major datorate sindromului down grav cu care s-a nascut.  A venit dupa 15 ani de la nasterea fratelui sau , fiind dorita si iubita de parintii sai.

Mama a luat drumul spitalului cu Angelica, in speranta ca starea fetitei se va ameliora, acceptand fara sa cracneasca retetele primite pentru medicamentele pe care trebuia sa le primeasca gratuit….Cerebrolisyn, Tonotil, Encephabol, si multe alte medicamente . Din 12 februarie 2014 fetitei I s-a depistat trombocitopenie, care a debutat brusc cu sangerari masive si de atunci este internata cu mama in I Cl Fundeni.

Ieri am gasit-o pe mama plangand, ghemuita pe un scaun in holul spitalului, ca sa nu o vada fetita. Cu telefonul la ureche se ruga de cineva sa o mai pasuiasca cu banii, ca nu are de unde sa-i dea….am aflat ca a imprumutat bani pentru a cumpara medicamente de cap pentru fata, dar intre timp, datorita tratamentului administrat pentru boala descoperita in Fundeni, trebuie sa-i cumpere fetei fructe, sucuri, alimente…suma imprumutata este de 1000 de lei cu dobanda 20% pe luna. Astazi a platit 200 de lei doar dobanda, plangand, caci erau ultimii ei banuti.

„Fetita mea imi spune neincetat…papa, papa…de unde sa-i dau…mancarica primim in spital, dar suplimentar nu am ce sa-i dau…e grea viata asta cand ai copilul bolnav…te lasi pe tine, dar copilul???” – sunt cuvintele pline de amar ale mamei Angelicai.

Va rugam sa intindeti o mana de ajutor acestei familii, care a ajuns la capatul puterilor…tatal a iesit din somaj, nu mai are servici, baiatul cel mare este inca la scoala, la seral, la liceul economic si nu are niciun venit. Familia supravietuieste din munca cu ziua a tatalui, indemnizatia de insotitor a mamei si alocatia fetitei si nu au cum sa plateasca aceasta datorie, care se mareste in fiecare luna.

Numarul de cont in care se pot face donatii este deschis la BRD Rahova, pe numele GHEORGHE FLOREA (tatal Angelicai) numarul de cont este RO69BRDE410SV06821414100, telefonul mamei, Gheorghe Viorica, este 0763467934

Familia locuieste in Bucuresti, str Nasaud nr 72, sector 5 si daca este cineva dispus sa duca hainute si alimente acestei familii, ii rugam frumos sa o faca, contactand telefonic mama.

Va multumim!

RD

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s