Mirabela, fetita minunata cu ficatelul bolnav.


Imagine

Ea este PANTELIMON MIRABELA, fetita cu ciroza hepatica la doar 6 anisori, care, in urma cu doua saptamani, a facut transplant de ficat de la donator neinrudit si are nevoie de sustinerea noastra ca sa se faca bine, caci recuperarea este grea si costisitoare. Acasa la Petrosani mai are doi fratiori mai mici, care au ramas in grija bunicii, caci mama, parasita de sot, a ramas in spital pentru a o ingriji pe Mirabela.

Data nasterii Mirabelei: 08.08.2006

Locul nasterii Mirabelei: PETROSANI, HUNEDOARA

Domiciliul Mirabelei: ANINOASA, STR BANCILONI NR 249, JUD HUNEDOARA

ISTORIC FAMILIAL:

Mama, Alina Parau, creste singura trei copii cu varste intre 6 ani si 1 an si jumatate, deoarece a divortat de tatal copiilor, acesta fiind betiv si foarte agresiv, amenintandu-si de mai multe ori cu cutitul sotia si copiii. La ultima altercatie, mama a sarit pe geam cu copiii in brate ca sa nu fie omorata, asa ca nu s-a mai intors acasa, ci s-a refugiat la bunica maternala, intr-o casa fara conditii. A divortat legal, tatalui, muncitor in mina, stabilindu-i-se o pensie pentru copii, pensie ce nu a fost platita, caci el este mereu fara serviciu. Mama a solicitat la primarie drepturile legale, dar din lipsa de fonduri nu primeste nimic, se descura doar cu indemnizatia de handicap a Mirabelei si alocatiile celor trei copii.

ISTORIC MEDICAL:

Fetita cea mare, de numai 6 anisori, Pantelimon Mirabela, sufera de ciroza hepatica criptogenica, depistata in ianuarie 2012, la clinica de pediatrie din Cluj Napoca. Dupa investigatii si analize, in martie 2012 fetita a fost pusa pe lista de asteptare pentru transplant de ficat de la donator neinrudit, fiind periodic internata la I Cl Fundeni din Bucuresti. In martie 2013, mai précis pe 20 martie, mamica a fost anuntata sa vina repede cu fetita la Bucuresti, pentru ca s-a gasit un donator neinrudit compatibil. Astfel ca dl Prof Irinel Popescu a realizat transplantul; mamica a ramas cu fetita in spital, bunica ramanand acasa cu ceilalti doi copii.

Nevoile fetitei sunt acum mari, are nevoie zilnic de pampers, medicamente, alimentatie speciala, lapte special iar mamica nu are bani sa le acopere.

Micuta Mirabela a purtat cu ea aceasta boala ascunsa pana la 6 anisori, dar in acest timp a fost foarte activa, foarte cuminte si foarte inteligenta, primind doar laude la gradinita. A fost cea mai mica componenta a grupului vocal folcloric „Dorulet”.

CONTUL MAMEI, ALINA MARIA PARAU

DESCHIS LA BRD PETROSANI: RO72BRDE220SV64253622200 IN RON

TEL MAMEI: 0768.730.320

Va rugam sa fiti alaturi de Mirabela si sa o sustineti sa poata merge mai departe.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s