Popaene Iulian si Bunica


Iuli … Iulica, asa e alintat de toata lumea. Ar atrage privirea oricarui vizitator care l-ar prinde zburdand pe coridoarele sectiei de oncopediatrie; in afara de privirea parintilor, care au plecat de mai bine de un an sa lucreze in strainatate si nu s-au mai interesat de atunci de soarta copilului … La aproximativ 6 luni de la despartirea aceasta fortata, in septembrie 2008, copilul s-a imbolnavit: tumora cerebrala ventricul IV, un diagnostic cumplit. Singura mangaiere a copilului este bunica, o Bunica a carei implicare si daruire absoluta este impresionanta. Bunica ne-a solicitat ajutorul; cererea dansei, uimitor de simpla suna asa: ne-ar folosi orice lucru ce l-ar putea ajuta pe Iuli sa mearga la gradinita (rechizite, hainute,…)

 Iulica finalizase tratamentul citostatic acum cateva luni, dar boala a revenit in octombrie, recidiva cerebrala …acum vor veni din nou amandoi, lunar, Bunica si nepot, la Institutul Oncologic Bucuresti, pentru a incerca iar sa lupte cu boala. Le suntem alaturi si va chemam sa le fiti si voi alaturi bunicii Liuba si micutului Iulica.

 Bunica : Onica Liuba

Nr. Cont Bancar: RO52RNCB0630108736140001 – deschis la banca BCR Tulcea pe numele Onica Liuba

Telefon Onica Liuba: 0746.474.014

Carmen Voiculescu (Asistent Social) – 0737.014.698

Decembrie 2008 – Iuli a fost Mos !

Reclame
Acest articol a fost publicat în 1, Copii si tineri care au nevoie de ajutor in timpul spitalizarii, Copii si tineri cu cancer și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Popaene Iulian si Bunica

  1. costea paraschiva zice:

    intaplator, cunosc situatia acestei familii si ea este mult mai tragica.
    Iulica nu stie deloc chipul parintilor sai.El avea
    doar sase luni cand parintii lui l-au abandonat, efectiv, fara a mai da un semn de viata in aceasta perioada.Singurii ce au avut grija de el au fost bunicii,imprumutandu-se la banca si la diverse persoane particulare pentru a face fata cheltuielilor ivite odata cu aceasta boala grea.Efortul a meritat,dar daca pe chipul lui Iuli a aparut zambetul pe al bunicilor a disparut;
    Ei cu greu pot face fata greutatilr de zi cu zi mai ales ca luna de luna trebuie sa mearga la Bucuresti la spital.Iuli vorbeste cu bucurie de MOS, pe obrajii bunicilor se vad lacrimi;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s