Apel pentru ajutor umanitar de urgenta! Cosmina Ioana Vancea


Va transmit un apel disperat al unui tata a carui fetita este in mare pericol, caci trebuie operata de urgenta in Germania, de unde s-a primit raspuns ca micuta poate fi salvata. Cosmina Ioana Vancea are 6 ani si a fost diagnosticata cu tumora medulara ce porneste de sub trunchiul cerebral pana in zona coloanei cervicale. In Romania niciun medic nu si-a asumat riscul unei operatii atat de dificile, dar sansa vine din Germania…si aceasta sansa data de Dumnezeu trebuie platita in bani….multi bani, adica costul interventiei si al transportului special care se ridica la 65.000 de euro.

Fetita este internata la Matei Bals si are nevoie de inca 35.000 de euro, caci din suma de 65.ooo de euro necesara, parintii au reusit cu sacrificii imense sa stranga 30.000 de euro. Va rugam, daca puteti, sa-i ajutati! Este urgenta maxima, copilul trebuie sa ajunga in aceasta saptamana…

Iata scrisoarea!

Buna ziua tuturor,

Fetita mea in varsta de 6 ani, Vancea Cosmina Ioana din Tulcea a fost diagnosticata cu o tumoare cerebrala la Matei Bals in urma cu 3 zile (atasat aveti documentele medicale). Doctorii romanii au spus ca in Romania aceasta operatie nu se poate efectua cu sorti de izbanda deoarece sistemul medical nu dispune de aparatura necesara. Analizele Cosminei au fost trimise la o clinica in Germania si de acolo au primit confirmare ca fetita are sanse mari de supravietuire daca este operata cat de repede posibil. Situatia fetitei este critica ea poate oricand sa isi piarda viata deoarece tumoarea apasa pe centrii nervosi care pot oricand sa-i opreasca respiratia.
Costurile de transport si interventiile medicale se ridica la suma de 65.000 euro, suma care este cu mult peste posibilitatile familiei.
Noi, familia facem un apel catre toti oamenii care pot sa ne inteleaga suferinta, disperarea si mai ales neputinta, sa ne ajutati ca impreuna sa adunam banii necesari deplasarii la clinica din Germania si suportarea cheltuielilor cu interventia chirurgicala.
Cei care vor sa ajute pe Cosmina, pot suna la numarul de telefon 0755.061.324 (Petrica Vancea, tatal fetitei) sau sa depuna orice suma de bani in conturile deschise la Banca Transilvania pe numele VANCEA PETRICA.

RO40BTRLRONCRT02 0322 4801 in LEI

RO87BTRLEURCRT02 0322 4801 in EURO
TELEFONUL TATALUI, VANCEA PETRICA 0755.061.324
 
Va multumim pentru ajutor!
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s