Adina are nevoie de ajutor!


IMGP4523

Adina Ursaru este o domnisoara de 16 ani, pe care ii va implini pe 08.04.2013. Este din Calarasi (aleea Constructorului nr 3, bl J23, scara 1, ap 4), fiind unul dintre cei 9 copii ai familiei Ursaru, mama fiind acum insarcinata cu al zecelea copil; cel mai mare copil are 22 de ani si se numeste Fl0rentina Dragoi, este casatorita si are si ea trei copii…am aflat ca Florentina a avut o copilarie grea, nu a mers decat un an la scoala , fiind nevoita sa ramana acasa, sa-si creasca fratii mai mici; Adina are ciroza hepatica autoimuna, hipersplenism cu bicitopenie, anemie feripida, hipotrofie staturo-ponderala, cu indicatie de transplant si este pe lista de asteptare din 2008; sora ei Florentiana este compatibila cu ea, asa ca in curand va fi efectuat transplantul de catre dl Prof Irinel Popescu. Pentru ca Florentina nu are asigurare de sanatate, nu au putut fi demarate investigatiile pretransplant; o familie de oameni buni, a donat suma de 800 de lei pentru plata asigurarii de sanatate si vor incepe in curand investigatiile.

Adina are nevoie pana atunci de o alimentatie sanatoasa, bogata in fructe si legume proaspete, are nevoie sa-si cumpere medicamentele pe care nu le primeste gratuit de la medicul de familie, are nevoie de banii de transport…are nevoie de sustinere in valoare de 500 de lei.

Contul unde se poate face donatii este deschis la BRD SLOBOZIA RO71BRDE230SV21422142300 pe numele DRAGOI FLORENTINA VANDANA

Telefonul la care raspunde Florentina Dragoi, sora cea mare a Alinei este 0721586988.

Va rugam sa intindeti o mana de ajutor Adinei si Florentinei.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adina are nevoie de ajutor!

  1. teodora zice:

    vä rog comunicati nr tel al medicului si adresa spitalului unde urmeazä sä se facä interventia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s