O NOUA PROVOCARE – lupta lui Iannys cu cancerul


Iannys are acum 1 an si 4 luni , in urma cu 10 luni a fost diagnosticat cu o forma foarte rara de cancer la ficat ”HEPATOBLASTOM”, a facut 4 blocuri de chimioterapie (risc mediu) urmand sa fie operat in Belgia la spitalul Saint Luc. Cu ajutorul multor persoane care au donat  am reusit sa strangem o parte din suma pentru operatie care a costat 25000 euro. La intoarcerea din Belgia a mai facut 2 blocuri de chimioterapie si boala a intrat oarecum in remisie . La o luna de la terminarea tratamentului Iannys s-a confruntat cu o recidiva … 4 metastaze la plamani . Am reluat tratamentul cu citostatice si a mai facut 8 blocuri de chimioterapie (  high risc) .

In acest moment are o metastaza si un nodul la plamani , iar cea mai buna solutie este operatia. Aceasta consta in rezectia unei parti al plamanului pe care se afla metastaza si extirparea nodulului existent.

Am luat hotararea ca aceasta operatie sa o facem tot in Belgia , deoarece se fac mult mai multe operatii de acest gen decat la noi in tara si sansele de reusita sunt foarte mari din acest motiv.

Termenul limita pentru a efectua operatia este de maxim 4 saptamani din acest moment , altfel va trebui sa ne intoarcem la chimioterapie si se mai amana cu cateva luni avand in vedere ca se apropie si Craciunul, asta insemnand mai multe blocuri de chimioterapie .

Fiecare bloc de chimioterapie prezinta un risc foarte mare pentru Iannys care a ajuns deja la 14 blocuri de citostatice .

Am inceput sa demaram pregatirile pentru operatie , in sensul ca am trimis e-mail la spitalul Saint Luc , urmeaza sa trimitem  actele medicale si cd-urile cu rezultatele tomograf, urmand programarea la operatie. Speram ca in cateva zile sa avem data programarii.

Din cate stim costul operatiei este in jur de 10.000 euro , dar aceasta suma se poate modifica in functie de dificultatea procedurii.

Daca exista persoane care au posibilitatea sa ne ajute sa strangem aceasta suma cat mai repede conturile au ramas aceleasi:

Cont lei:
RO72BTRL06701201G37927XX   Banca Transilvania , B-dul muncii Cluj Napoca
Cont Euro:
RO47BTRL06704201G37927XX   Banca Transilvania , B-dul Eroilor nr 36 Cluj Napoca

SWIFT: BTRL RO22

CONTURILE SUNT DESCHISE PE NUMELE RUSU ANDREEA (cu mentiunea PENTRU IANNYS)

Pentru orice informatie ne gasiti la numerele de telefon:
Andreea Rusu – 0746011230 ,  e-mail: rusu.andreea1983@yahoo.com
Serban Rusu – 0745012382  ,  e-mail: rusu.serban1974@yahoo.com

http://luptaluiiannyscucancerul.wordpress.com/

Speram ca in decembrie cand se implineste 1 an de la diagnosticarea lui Iannys cu cancer sa sarbatorim cu o reusita!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s