Cursa contra cronometru pentru salvarea vietii lui Andrei Catalin…


Andrei Catalin Florin are la dispozitie un timp foarte scurt pentru a gasi finantare in vederea realizarii transplantului de maduva osoasa… cursa lui pentru viata este contra cronometru.

Catalin a fost diagnosticat in 2006 (la 5 ani) cu β Talasemie majora si de atunci se afla in evidenta Inst Nat de Hematologie Transfuzionala Buc, cu diagnosticul de ANEMIE HEMOLITICA CONGENITALA, β TALASEMIE MAJORA – ANEMIE COOLEY in forma clinica severa dependenta de transfuzii, homocromatoza secundara, politransfuzat…Catalin v-ar spune mai pe limba lui CA DE 5 ANI, 5 ZILE PE SAPTAMANA, 12 ORE PE ZI FACE TRANSFUZII si ca el nu-si intreaba parintii ce jucarie o sa primeasca maine, ci daca va avea sange pentru transfuzie.

Parintii lui Andrei Catalin fac un apel disperat pentru un ajutor financiar in vederea efectuarii transplantului la clinica Charite din Berlin, unde s-a gasit donatorul compatibil…dar trebuie gasiti banii necesari transplantului…din 300.000 cat reprezinta costul acestuia, parintii au reusit sa stranga 150.000 euro prin Ministerul Sanatatii si va roaga sa-i ajutati sa stranga restul sumei de 150.000 euro, deoarece deplasarea se poate face dupa ce toata suma este stransa in contul clinicii. Veniturile lunare ale familiei sunt de 800 lei, suma infima fata de nevoia urgenta in incercarea disperata de a salva viata fiului lor.

Va rugam sa-l ajutati pe Andrei Catalin, pentru care viata reprezinta acest transplant, ce nu poate fi efectuat in Romania pentru pacientii cu talasemie majora, asa cum este el.

Conturile in lei si euro sunt deschise la BANCPOST   SA  Agentia CRAIOVA

CONT LEI :     RO72BPOS29103258012ROL01      TITULAR     ANDREI SIMONA DINA – MAMA

CONT EURO:  RO39BPOS29103258012EUR01      TITULAR     ANDREI SIMONA DINA – MAMA

TELEFON DE CONTACT mobil: 0752.079.587 si tel fix 0249.564.831

Puteti dona si apeland numarul de teledon (obtinut cu sprijinul Asociatiei P.A.V.E.L. si suportul Romtelecom) pentru campania:  “Ajutor copii“, in perioada 25 mai 2012 – 25  septembrie 2012
0900 900 080     10 euro/apel     (numar apelabil doar din reteaua Romtelecom)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Cursa contra cronometru pentru salvarea vietii lui Andrei Catalin…

 1. TIBERIU zice:

  ROMAN PENTRU ROMAN !

 2. Cristina zice:

  Parintii lui Andrei cred ca ar trebui sa opteze pentru clinici care se incadreaza in bugetul oferit de catre Minister, pentru a evita periclitarea starii copilului prin alte amanari pentru ca, din cate inteleg, deja transplantul se amana de un an. Sunt multe clinici europene de renume care ar putea efectua transplantul la pretul cuprins in bugetul Ministerului, iar donatorul, daca s-a gasit, se va utiliza oricum de catre orice clinica, fiind inscris in Registrul International. Celulele stem ale aceluiasi donator pot fi transportate la orice clinica din lume – donatorul oricum nu vine la spitalul in care este internat copilul, ci doneaza la cel mai apropiat spital de langa domiciliu, de unde celulele sunt apoi preluate si transferate la centrul de transplant. Acesta este doar un sfat catre parintii lui, pentru a evita agravarea conditiei copilului si nu pentru a impiedica donatiile, de care copilul oricum va avea nevoie pentru cheltuielile de transport, cazare si intretinere pe durata internarii in orice clinica din strainatate. Clinica Charite este o clinica de renume si cu multa experienta, dar nu este singura de acest tip din Europa si cred ca pentru copil ar fi benefica gasirea unei clinici cu aceeasi experienta, dar cu un pret care sa se incadreze in suma alocata de catre Minister, tocmai pentru ca Andrei are nevoie de acest transplant curand.

 3. Danut I. zice:

  Eu spun ca ra trebui sa se recomande clinici care au un succes destul de mare in efectuarea transplantului de maduva.Aceste clinici pot spune ca sunt Israel,germania,austria
  Eu am facut transplantul de maduva la Spitalul Hadassah din Ierusalim acum 1 an si 7 luni si acum sunt bine,mi-am revenit aproape in totalitate si incerc sa-mi reiau viata pe care am intrerupt-o cat timp am fost bolnav.MUlta sanatate tuturor

 4. Elena G zice:

  Si eu am facut transplantul de maduva la spitalul Hadassah din Ierusalim si am aproximativ 2 luni de la transplant.In momentul de fata sunt bine si le multumesc atat medicilor de acolo care sunt niste oameni exceptionali cat si lui Dumnezeu.MUlta credinta si sanatate.

 5. elena zice:

  Eu am fost diagnosticata acum aproape 3 ani cu leucemie mieloblastica acuta si in prezent am 2 ani si 4 luni de la transplantul medular efectuat la o clinica din Israel numita Hadassah Medical Center.Donatorul a fost din Israel.Multumita medicilor de acolo si lui Dumnezeu in momentul d efata sunt foarte bine.Multa sanatate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s