Familia Nedelca din Maramures cere ajutor urgent pentru a-l salva pe fiul lor Razvan!


Numele meu este Nedelca Alin, am vârsta de 36 ani şi sunt din Baia Mare, jud. Maramureş,
Dumnezeu mi-a binecuvântat familia cu doi băieţi. Răzvan, fiul cel mare de 13 ani şi Cătălin, mezinul familiei de 9 ani. Ei sunt lumina şi sufletul familiei mele. Doar un părinte ştie ce vreau eu să spun, doar un părinte case iţi iubeşte îngerii daţi de Dumnezeu.
Uneori, stau si ma gandesc, de ce trebuie ca lumea sa sufere? In aceste momente in care astern aceste cuvinte, ma gandesc daca v-a citi …… oare voi reusi sa sensibilizez pe cineva? Voi avea puterea si taria sa trec peste aceasta nenorocire care mi-a lovit familia? Ma aplec in fata voastra si va rog sa-i acordati o sansa fiului meu Razvan.
In 2009  la spitalul INTERSERVISAN din Cluj Napoca au inceput problemele noastre cand in urma unor analize ni s-a comunicat ca fiul meu avea acumulare de mucus in ureche, care urma sa fie aspirata si tratata. In urma acestei interventii , fiul meu a inceput sa acuze dureri groaznice de cap. Am hotarat sa-i fac un RMN la Cluj – Napoca deoarece in Baia Mare nu exista aparatura necesara.
Timpul s-a oprit in loc pentru cateva secunde si am crezut ca totul s-a sfarsit cand medicul mi-a citit RMN-ul si am fost anuntati ca fiul meu avea o tumoare pe creier.Am fost indrumati spre DR. PROF. Florescu, medic neurochirurg pentru operatie, operatie care s-a efectuat la sfarsitul anului 2009. Din spusele medicului, operatia a avut succes, dandu-ne certitudinea ca nu vor mai aparea probleme.
Bucuria, emotia, lacrimile ne-au coplesit pe toti, cosmarul luase sfarsit, dar nu pentru mult timp. Azi dupa 2 ani retraim aceleasi momente dureroase, aceleasi deziluzii, pentru ca in urma controlului de 2 ani, RMN-ul a confirmat ca tumoarea a recidivat. Cuvintele DR.Florescu  au fost:”trebuie reoperat”
Am inceput sa ma informez, sa ma documentez pana am dat o de mana de ajutor, am auzit de DAN SANTIMBREANU, un suflet de om, un om care a cunoscut  durerea dar si un supravietuitor in lupta cu boala. La el am gasit speranta si ne-a indrumat la clinica unde a fost si el operat, in Germania la INI HANNOVER. Am trimis si noi analizele fiului meu  la aceasta clinica raspunsul sosit de la Prof.Dr.R. Fahlbusch a fost ca operatia se poate face cu succes, insa suma necesara operatie si a ingrijirilor se ridica la 50.000 euro, asa cum ne-a confirmat deja clinica  si ar trebui facuta cat mai curand.

In momentul de fata  nu am acesti bani si nici nu cred ca am cum sa fac rost de ei intr-un timp asa de scurt, iar de formularul E 112 (de la Casa Nationala de Sanatate) nu putem beneficia deoarece operatia se poate realiza si in Romania, chiar daca sansele sa scape fara sechele sunt foarte mici.
Pentru cei care cred ca ne pot ajuta cu donatii oricat de mici sau care pot da informatia mai departe la societati (companii, organizatii,..) care au posibilitatea sa ma sprijine am afisat urmatoarele conturi:

BCR Sucursala Baia Mare – titular cont NEDELCA ALIN
– EURO   RO93RNCB0182125040580002
– LEI       RO23RNCB0182125040580001

ING Sucursala Baia Mare – titular cont NEDELCA ALIN
– LEI      RO49INGB0000999902781407

BRD Sucursala Baia Mare – titular cont NEDELCA ALIN
– EURO  RO82BRDE250SV55245462500
– LEI      RO86BRDE250SV55245382500
BRD GSG SA SUCURSALA BAIA MARE
STR G. SINCAI, NR. 38B, BAIA MARE JUD. MM
SWIFT: BRDEROBU

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0743622397 (Alin Nedelca)

http://nedelcarazvan.wordpress.com/

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Familia Nedelca din Maramures cere ajutor urgent pentru a-l salva pe fiul lor Razvan!

 1. Maria Loredana zice:

  Si eu sunt mama si inteleg prin ce treci frate draga, Dumnezeu te va ajuta, fii tare! Nu am bani sa iti trimit dar din inima mea pot sa iti spun ca Sfanta Cuvioasa Parascheva, care se afla la Iasi, face minuni.

  Te rog nu ezita sa ajungi sa i te rogi si vei vedea ca nu mai ai nevoie de 50.000 de euro pentru operatie, nu va mai fi nevoie. Te rog numai sa CREZI si sa SPERI ca te va asculta.
  Multe minuni se fac la racla Sfintei Cuvioasa Parascheva si ajuta pe oricine, si ca sa te intaresti mai intai in credinta in Dumnezeu si apoi sa i te rogi iti trimit acest link unde sunt scrise cateva minuni ale sfintei. http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php
  Citeste si apoi roaga-te si vei vedea minunea.
  Dumnezeu il va vindeca pe Razvan pentru rugaciunile Sfintei Cuvioase Parascheva!

  Ai aici si paraclisul Sfintei Parascheva cantat foarte frumos, Dumnezeu sa va aiba in paza Sa pe toti ai casei in vecii vecilor! Amin.

  http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s