Contribuiti la “PORŢIA ZILNICĂ DE VIAŢĂ” a lui Cosmin!


„Mă numesc Dorina Ailincăi şi sunt din Botoşani. Sunt mama lui Cosmin, un băieţel de numai şapte anişori care la 3 ani a fost diagnosticat cu HISTIOCITOZĂ CU CELULE LANGERHANS. De la diagnosticare şi până acum a suferit mai multe operaţii şi tratamente cu citostatice, dar cancerul recidivează pentru că nu există nici o schemă precisă de tratament, nici măcar în cărţile de specialitate.”
Acesta este mesajul disperat al unei mame din Botoşani căreia, la numai 28 de ani, viaţa i-a rezervat o cumpănă cruntă: se zbate pentru viaţa unicului copil pe care l-a crescut timp de şapte ani de zile şi care uşor, uşor se stinge sub ochii ei, fără a putea face ceva să îl ajute.

Acum trei săptămâni, Cosmin Ailincăi a fost diagnosticat cu FORMAŢIUNE TUMORALĂ PE STANCA TEMPORALĂ DREAPTĂ, TUMORA ACOPERIND ŞI CASA TIMPANULUI.  „Doctorii s-au arătat rezervaţi, mi-au spus ca în momentul de faţă nu poate fi vorba despre operaţie, riscurile fiind foarte mari. În cele din urmă mi-au spus că boala lui Cosmin este un istoric în lume, fără precedent. În urmă cu o săptămână, Andrei Cosmin a început chimioterapia la Institutul Oncologic Bucureşti. Medicamentele din schema de tratament nu se găsesc la noi în România, nu sunt omologate şi nu se vând în farmacii’, îşi continuă trista poveste mama lui Cosmin.
Tânăra mamă nu renunţă şi susţine că va lupta pentru viaţa unicului său fiu până când va reuşi să îi redea viaţa şi copilăria pe care le merită, de altfel, fiecare copil. Sacrificiile făcute până în prezent pălesc în faţa dorinţei de a-şi vedea copilul sănătos, jucându-se şi bucurându-se de copilărie.
Cosmin se află în acest moment la Institutul Oncologic „Prof Dr. Al. Trestioreanu” din Bucureşti “Cu ajutorul dv. vă rog din tot sufletul, vă implor să ne ajutaţi să găsim o clinică în străinătate unde Cosmin s-ar putea trata şi, totodată, să avem banii necesari pentru ca până la operaţie să putem suporta costurile medicamentelor”, îşi strigă cu disperare durerea Dorina Ailincăi, mama lui Cosmin.

Toţi cei care au fost impresionaţi de trista poveste a lui Cosmin şi doresc să contribuie la “PORŢIA ZILNICĂ DE VIAŢĂ” a micuţului, o pot face sunând la numărul de telefon 0752.686.335 sau depunând cât de puţin în contul:

RO85RNCB0041106794360001
Banca Comercială Română (BCR)
Titular Ailincăi Dorina

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s