Sunt Ana si am nevoie de ajutor!


“Buna. Ma numesc Ana Dominte, imi place foarte mult sa pictez, simt ca acesta este drumul meu in viata si am ales acest site ca sa invat de la cei mai buni si sa fac ceea ce imi place. Sper ca intr-o buna zi sa ajung si eu ca si cei care infrumuseteaza topul nostru cu niste desene asa de reusite! Ii admir foarte mult pe desenatorii  care pun suflet in desenele lor.” (www.desenatori.ro)
Astfel se descrie Ana in profilul ei de pe situl desenatori.ro. Mai mult decat talentul la pictura, Ana e rabdatoare, cuminte, politicoasa si silitoare. Prin prezenta ei calma, dulce si optimista, Ana ii bucura pe toti din jur, familie, prieteni si cunostinte. Are 12 ani si 9 luni si e eleva la Colegiul National de Arta Octav Bancila, Iasi, in clasa a VI-a arte plastice.
Speranta noastra e ca acest blog sa devina o modalitate de a va arata adevaratul ei talent si drumul spre a-si atinge telul, acela de a picta profesionist. Intre timp insa, dupa multe analize de specialitate a fost diagnosticata de prof. doctor Burnei de la Clinica Marie Curie cu o tumora intramedulara confirmata si de prof. dr.  Exergian de la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, necesitand interventia chirurgicala de urgenta.
Boala se numeste siringomielie.
Riscurile unei operatii in Romania confirma o posibila paralizie a picioarelor, lucru de neacceptat pentru parinti si toti cei apropiati. Avand in vedere aceste riscuri, s-a solicitat opinia clinicii INI Hanover din Germania care a raspuns ca pot efectua aceasta interventie in siguranta dar costurile sunt de 45.000 EUR. In momentul de fata familia nu dispune de acesti bani si incearca sa vanda diverse bunuri pentru a face fata cheltuielilor.
Mai mult puteti afla pe:   http://helpana.com/about/
Pentru cei care inteleg suferinta si doresc sa contribuie cu un mic ajutor financiar, familia a deschis 2 conturi umanitare la BCR Agentia Apusului – Bucuresti, titular Dominte Ana Lucia:
– Cont in RON:   RO22RNCB0760125734480001
– Cont in EUR:   RO92RNCB0760125734480002
SWIFT:   RNCBROBU

Date de contact:

emai:l anaiasmina@gmail.com  si  Dominte Cristinel 0748234209
Pentru toti cei care ne sunt alaturi si pot contribui, mii de multumiri si Doamne ajuta!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s