Gemenii, Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu au nevoie de ajutor!


Cea mare este Maria. Gemenii, Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu, au implinit astazi 27 ianuarie. 8 anisori. I-am cunoscut anul trecut in iarna si am rugat-o pe Alexandra Dinca sa scrie si despre cazul lor (pe site-ul  ei veti vedea multe fotografii cu gemenii la ei acasa). Din vara, copiii s-au imprietenit si cu Iuliana si Monica.

Ca sunt simpatici, ca le place scoala, cred ca se vede destul de bine din fotografia facuta de Iuliana in toamna, cand i-a vizitat si acasa. Se mai vad si rotile scaunelor rulante si observati ca pustii nu stau prea confortabil in ele (baietelul – tetrapareza spastica;  fetita – parapareza spastica). Periodic, vin in Bucuresti la recuperare. Anul trecut au fost operati intr-o prima etapa la Chisinau (domnisoara Raluca  Tanase, de la Asociatia PAVEL mi-a facut cunoscut cazul lor).

In februarie, anul acesta urmeaza a doua etapa, cu conditia sa stranga pana atunci suma necesara: 2 x 1850 euro = 3700 euro (costuri operatie) + cheltuieli transport ( per total aproximativ 4000 euro). Cautam  400 persoane, oameni cu suflet bun, dispusi in aceasta perioada (pana in februarie) sa ajute cu 10 euro familia gemenilor (daca perioada era mai mare, cautam 4000 de persoane, pentru 1 euro). Doamne, ajuta!

Date de contact si conturi pentru donatii: Niculina Mandricel (mama copiilor), Sat Buda-Craciunesti, Nr. 59, comuna Cislau, judetul Buzau

Nr. de telefon: 0764 555 095;   0753 765 211;   0238 585 696

RO 77 BTRL 01 00 12 01 S 04 088 XX (LEI)
RO 52 BTRL 01 00 42 01 S 04 088 XX (EURO)

Documente medicale gemenii Patrascu:  http://ai-suflet-bun.blogspot.com/2011/01/documente-medicale-gemenii-patrascu_5695.html

Un reprtaj de  anul trecut :  http://www.acasatv.ro/emisiuni/o-mama-are-nevoie-disperata-de-ajutor-copiii-ei-sufera-de-tetrapareza-spastica-iar-sotul-face-naveta-ca.html

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gemenii, Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu au nevoie de ajutor!

  1. In februarie 2011, era programata cea de a doua etapa a operatiei. Copiii impreuna cu mama au ajuns la Chisinau unde s-a constatat rezultatul defavorabil al analizelor de sange, fapt ce a necesitat o reprogramare a operatiei pentru data de 9 mai 2011.

    Familia are o situatie materiala modesta, mama copiilor, Niculina Mandricel, mama de trei copii, parasita de sot, face tot ce este posibil sa le acorde copiilor o viata decenta dar este in imposibilitatea de a avea o slujba in afara de aceea de insotitor pentru cei doi copii cu handicap.

    Pentru a face fata costurilor necesare operatiei, Niculina Mandricel a apelat la bunavointa semenilor, reusind sa achite contravaloarea operatiei (3700 euro) dar are in continuare nevoie de inca 1000 euro pentru transport, cazare si alte cheltuieli suplimentare.

    Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s