RARES – UN ÎNGER CU ARIPILE FRÂNTERares este un copil în vârsta de 2 ani si 4 luni nascut prematur la 29 de saptãmâni, pe care ni l-am dorit din tot sufletul. Bucuria de a-l avea ne-a fost insa umbrita de faptul ca Rares, aceasta minune pe care Dumnezeu ne-a trimis-o sa ne lumineze viata, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala – tetrapareza spastica, strabism convergent si retard motor sever. În ciuda faptului ca inca de la 3 luni am depus eforturi supraomenesti pentru a putea sustine financiar toate tratamentele, a facut kinetoterapie la diferite centre din tara (Iasi, Bucuresti si acum la Sibiu), a numeroaselor spitalizari si a multor exercitii pe care noi, parintii, le-am învatat de la kinetoterapeuti, si le-am aplicat lui Rares, acesta reuseste sa se târasca si sa se întoarca dar nu reuseste sa stea în fundulet, nu controleaza miscarile la mana dreapta, nu vorbeste, iar de mers nici nu poate fi vorba din cauza spasticitatii accentuate pe care aceasta cumplita boala, tetrapareza spastica, i-o cauzeaza.

Ne dorim din tot sufletul sa-l vedem pe Rares jucandu-se si bucurandu-se de tot ce il inconjoara, ca un copil normal. Am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a-l ajuta si vom continua sa o facem, atata timp cat vom exista insa acum avem nevoie de ajutor. Singuri nu vom reusi! Avem nevoie de voi!

www. raresmarianhuci.ro
TELEFON: 0743088294 – IONUT HUCI (TATAL)

0751058690 – MIHAELA HUCI (MAMA)

E-mail:   ionut_huci77@yahoo.com

mihaela_huci100@yahoo.com
Puteti face o donatie pentru Rares mergând la orice sucursala BCR, CEC, BRD sau Raiffeisen Bank din România. O donatie cât de mica este binevenita pentru ca împreuna sa îi mai dam lui Rares o sansa sa poata deveni un baiat normal si sa se bucure de viata.

Donatiile se pot face în conturile deschise la :
BRD

Lei:   RO45BRDE280SV05797002800

TITULAR: IONUT HUCI (tatal)
Raiffeisen Bank

Lei:   RO04RZBR 0000 0600 0336 1759

TITULAR: MIHAELA HUCI (mama)
BCR

Lei :   RO 53 RNCB0318075918630001

TITULAR : IONUT HUCI (tatal)
C.E.C.

Lei :   RO51CECENT0208RON0674829

Euro :   RO59CECENT02B2EUR0674830

TITULAR : IONUT HUCI (tatal)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la RARES – UN ÎNGER CU ARIPILE FRÂNTE

  1. sant bunica unei fetite superbe dar micuta are probleme grave de sanatate.in urma cu 0 luna dupa botezul ei am aflat cu tristete ca fata are o tumoare maligna la creier si trebuia oprata de urgenta dar nimeni din romania nu a garantat ca fetita va scapa cu viata la operatie si ne-au recomandat strainatatea.am reusit sa ne imprumutam de 20.000 de euro si am trimiso in franta acum 2 saptamani si acum e bine dar are nevoie de tratamente post operatorii si tratamente de chimio terapie .o iubim ca pe ochii din cap dar nu putem sa o ingrijim cu salariile noastre care nu depasesc 600 de lei si va rog cu durere in suflet si cu ochii in lacrimi sa ma ajutati sa strang acesti bani pentru ca e o suma mare pentru mne si poate ca sant oameni cu un suflet mare care poate sa faca fericit primul craciun al micutei maria.avem deschise niste conturi la banca BRD, lei RO40BRDE441SV67254764410, BRD SUCURSALA PIATA CONSTITUTIEI ,TITULAR MARIAN VASUI IN EURO:RO65BRDE410SV96794814100 BRD Sucursala Progrsu,titular Margareta Vasui, . toate cheltuielile operatorii si postoperatorii plus transportul fetei cu avion sanitar dus intors ne costa 60.000 de euro .poate ne ajutati sa strangem o parte din suma ,oricat e bine venit la niste oameni ca noi .ajutati-ma va rog sa -i redam zambetul pe buze parintilor ei si micutei maria sai facem primul ei craciun unul de neuitat prin marinimia dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s