MALVIS, FETITA CAREIA I S-A AMPUTAT PICIORUL, VA CERE AJUTOR…


  

Nume: Onica Malvis Florina

Data nasterii: 06.05.2002;

Domiciliul: sat Cetateni, comuna Cetateni, judetul Arges;/0724.432.970

Diagnostic: tumora de tesuturi moi gamba dreapta – rabdomiosarcom;

Istoricul bolii: Primele semne ale bolii au aparut in decembrie 2007 iar in februarie anul urmator s-a intervenit chirurgical la Spitalul de Pediatrie Pitesti. Din 15.05.2008 incepe tratamentul la Institutul Oncologic Bucuresti.(chimioterapie si radioterapie). Din 2008 pana in 2010 a urmat o recidiva, o noua interventie chirurgicala si apoi tratamente multiple. In prezent, situatia medicala este una stabila; deocamdata, fetita vine cu bunica doar la control.

Situatie sociala: Malvis traieste alaturi de parinti, cei doi frati gemeni mai mici si bunica intr-o locuinta ce are in compunere doar 2 camere. Parintii sai nu au un loc de munca stabil, veniturile lor depind de zilele muncite in sat la vecini. Singura sursa de venit stabil este cea care revine din drepturile incadrarii in gradul de handicap grav. (aproximativ 400 lei)  Anul acesta isi doreste sa mearga la scoala insa totul va depinde de bugetul insuficient al familiei. O importanta problema a familiei este reparatia casei; in urma inundatiilor si ploilor din anul acesta una dintre camera a fost afectata; are nevoie si de o soba pentru incalzire pana la iarna .

ACUM NEVOILE MICUTEI MALVIS SUNT MULT MAI MARI…EI I S-A AMPUTAT PICIORUL DREPT, ACEASTA FIIND SINGURA SANSA LA VIATA, PE CARE FETITA, CU MULT CURAJ, A ACCEPTAT-O. ACUM VA ROAGA SA O SPRIJINITI IN LUNGUL DRUM AL ADAPTARII LA NOUA SITUATIE IN CARE CANCERUL A ADUS-O; ARE NEVOIE DE ANALGEZICE SI ALTE MEDICAMENTE FOARTE SCUMPE, DE ALIMENTATIE BUNA ; NEVOILE EI SE RIDICA LA CEL PUTIN 400 LEI PE LUNA, BANI PE CARE FAMILIA NU-I ARE …. SPITALUL VA FI PENTRU EA MULT TIMP DE ACUM INCOLO CASUTA EI.

MALVIS VA ROAGA SA O AJUTATI , CACI BUNICA, CARE II STA ALATURI ZI SI NOAPTE, NU MAI ARE BANI NICI PENTRU UN COVRIG…ELE SE SPERIE DEJA LA GANDUL CA VOR AVEA NEVOIE DE BANI PENTRU PROTEZAREA PICIORULUI DREPT…ESTE CINEVA CARE SA LE POATA AJUTA?

Cont:  RO12BRDE426SV39828844260;

Titular cont: Onica Ziza

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Copii si tineri care au nevoie de ajutor in timpul spitalizarii, Copii si tineri cu cancer. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la MALVIS, FETITA CAREIA I S-A AMPUTAT PICIORUL, VA CERE AJUTOR…

  1. Vreau sa trimit scrisoare Onica Ziza ceea ce este adresa ei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s