Campania 2% – pentru copiii bolnavi de cancer!


Formular_230_PAVEL 2009.bpst

decl_200_1_2009

Va rugam sa directionati 2% din impozitul pe venit pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., singura organizatie din tara care a luptat constant din 1996 pentru copiii si tinerii bolnavi de cancer si ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site sau vizitandu-ne la punctele de lucru.

Va rugam sa completati Declaratia 230 sau 200 cu datele d-voastra si ale Asociatiei P.A.V.E.L. (nume, cod fiscal si cont IBAN), si apoi, trimiteti-l pana pe 15 mai la Administratia Financiara de care apartineti cu locuinta.
Folositi Declaratia 230 daca aveti numai venituri din salarii sau Declaratia 200 daca aveti si venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor etc).
Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie).

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1. Alegeti Asociatia P.A.V.E.L. catre care vreti sa directionati 2% din impozitul dvs.

Pasul 2. Aveti nevoie de urmatoarele informatii:

• Numele organizatiei     Asociatia P.A.V.E.L.
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal)     8956076
• Contul organizatiei in format IBAN      RO81BPOS71003031332ROL01

Va rugam sa completati cu atentie toate datele, inclusiv datele organizatiei: nume, cod fiscal si cont bancar. Atentie contul bancar in format IBAN are 24 de cifre!

Pasul 3. Completati datele pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit:

a) daca aveti venituri din salarii:
• completati Declaratia 230 (punctele A si B)
Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc):
• completati Declaratia 200 (punctul III)

Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 – Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2009, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Puteti obtine declaratiile 200 si 230 de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe situl Ministerului Finantelor Publice (portal ANAF, zona de asistenta a contribuabililor, persoane fizice, formulare), puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie, puteti cere o copie organizatiei noastre, deja completata, scriind la adresa de email: pavel_romania@yahoo.com sau pavel.romania@yahoo.com
Puteti indemna si alti colegi, cunostinte, prieteni sau rude sa va urmeze exemplul.

Pasul 4. Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs. Putem veni si noi sa strangem declaratiile persoanelor din Bucuresti si sa le depunem la administratiile financiare. Termenul limita este 15 mai 2010!

V-ati adus contributia la buna cheltuire a fondurilor publice si ati contribuit la o viata mai buna in comunitatea dvs.! Pana la 31 decembrie administratia financiara va centraliza toate informatiile si va vira sumele stranse catre organizatiile beneficiare.

Si angajatorii pot ajuta!
Ne dorim ca un numar cat mai mare de companii sa contribuie la promovare acestei prevederi prin informarea angajatilor lor, prin difuzarea de materiale informative in cadrul firmelor /institutiilor etc.

Daca doriti puteti sprijini campania „Campania 2% – pentru copiii bolnavi de cancer 2010” donand spatiu publicitar campaniei noastre (outdoor, radio, TV, on-line) sau devenind parteneri media ai campaniei.

Reclame
Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Campania 2% – pentru copiii bolnavi de cancer!

  1. Silvia zice:

    Buna ziua,sunt matusa si nasa unui copil de 1 an si 6 luni,care la doar 9 luni a fost depistat cu doua tumori pe glandele renale…in prezent este sub tratament la INST. ONCOLOGIC ‘I.CHIRICUTA’ din Cluj-Napoca.Diagnosticul sau este NEUROBLASTOM ABDOMINAL4.I s-a aplicat pana in prezent12 sedinte citostatice perfuzabile,iar acum urmeaza un tratament tot cu citostatice,dar pastile.Ar avea de urmat tratamentul cu pastile inca doua-trei luni luni 6 sedinte,dupa care ar trebui operat in strainatate pe glandele renale,deoarece in Romania nu este garantata reusita operatiei.Este recomandat a nu se face nici o pauza intre ultimul tratament si operatia necesara..Costul operatiei ar fi undeva in jur de 100.000 de euro…VA RUGAM FRUMOS AJUTATI-NE!AJUTATI UN COPIL CARUIA I SE PARE NORMAL SA I SE PUNA PERFUZIA SI CARE LA DOAR 1 ANISOR SI 6 LUNI INTINDE DEGETELUL PT A I SE RECOLTA SANGE PT ANALIZE CU ZAMBETL PE BUZE….EL CREDE CA ASA ESTE NORMAL!Ajutati-l
    sa vada ca asta nu este o normalitate..Avem toate actele,rezultatele analizelor,va punem in legatura cu medicul acestui copil,cu parinti,bunici…tot ce aveti nevoie..Avem nevoie de oameni cu inima mare,care sa acorde o sansa la viata unui pui de om….Avem deschis cont la Banca Transilvania,in lei RO87BTRL06101201D11986 sau in euro RO62BTRL06104201D11986 pe numele mamei Mirauta Mirela Maria…Numele copilului este Mirauta Albert Ioan,dom Jud Suceava,loc. Galanesti,nr 207.Va las un nr de tel al mamei 0756669574 si adresa mea de mail silviamirauta@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s