Sa o salvam pe Luciana!


In ajunul lui Mos Nicolae, va rugam din inima sa – i ajutati  pe toti acesti copii si tineri bolnavi!

Ce cadou mai frumos putem sa le oferim decat sa le oferim sansa sa traiasca! Curand vor veni si sfintele sarbatori ale Craciunului! Oricine poate face un mic dar in bani catre acesti copii! Fiti generosi! Dumnezeu sa va rasplateasca!

Ieri seara am primit acest apel:

Buna ziua dragi colegi si prieteni!

Va scriu cu gindul ca o vom putea ajuta pe Luciana, comoara bunilor nostri prieteni, Luci si Geta. Fiica lor are mare nevoie de ajutorul nostru, oricit de mic ar fi el.
Va multumesc in numele lor.
Catalin Vatavu

http://zilepentruluciana.wordpress.com

Copil cu ochii luminoşi
Luciana poartă numele tatei şi n-a împlinit încă 5 ani.  La frageda vârstă de 2 ani, când copiii se pregătesc de grădiniţă, ea a schimbat biberoanele pe perfuzii. Diagnosticul a sunat necruţător pentru ea şi părinţii ei: leucemie acută limfoblastică.

După 2 ani de chimioterapie, boala a dat semne că cedează, iar medicii credeau că şansele de vindecare ale fetiţei depăşesc 95%. Speranţa avea, însă,  să devină disperare în octombrie 2009. Reuşise să meargă şi ea 2 săptămâni la grădiniţă. Erau părinţi fericiţi, cu un copilaş sănătos.

Şi totusi, Luciana s-a întors în spital, cu recidivă la nivelul sistemului nervos central.

În prezent, Luciana Maria Rechiţean se afla din nou internată la Spitalul de Pediatrie Cluj, unde i se administrează chimioterapie. Medicii spun ca o nouă recidivă i-ar putea fi fatală.

În toată această mare de negru, există o speranţă: pentru ca Luciana să redevină un copil normal, ca să poată merge la grădiniţă, să crească mare şi să se bucure împreună ca o familie, singura soluţie este un transplant într-o clinică din străinătate.

Costurile unei astfel de intervenţii sunt de peste 150.000 euro, iar părinţii Lucianei apelează la ajutorul nostru pentru a strânge bani pentru zilele fiicei lor.

Îi putem ajuta să redevină o familie fericita donând, fiecare, atât cât ne lasă inima şi cât putem. Din puţinul fiecăruia putem oferi o şansa la viaţă şi un viitor sănătos unui copil cu ochii luminoşi.

Vezi cum poţi dona pentru Luciana.
Cum pot ajuta?
Putem ajuta fiecare cu atât cât putem şi cât ne lasă inima.

Din puţinul fiecăruia putem să îi dăruim zile Lucianei.

Pentru Luciana au fost deschise conturi la BANCPOST sucursala Brasov pe numele tatălui, Rechitean Gheorghe Lucian:

RO80 BPOS 0800 3674 619R ON01
RO15 BPOS 0800 3674 619E UR01
       
cod:  SWIFT,
BIC  BPOSROBU

Luciana are şi Teledon de la Romtelecom:

Sunând la 0 900 900 550 donaţi 2 EUR.
Sunând la 0 900 900 552 donaţi 5 EUR.

Pentru vorbe bune şi pentru orice fel de ajutor puteţi oferi, îl puteţi contacta pe tatăl Lucianei, Lucian Rechitean.

Tel: 0744-221 297

VA MULTUMIM IN NUMELE LUCIANEI

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în 1, Copii si tineri care au nevoie de ajutor in timpul spitalizarii, Copii si tineri cu cancer și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sa o salvam pe Luciana!

  1. Mitza zice:

    frumoasa LUCIANA ,ce nume frumos ai ,ne rugam la BUNUL SI MARELE DUMNEZEU ca sa te faci bine ,sa strangi banutii de care ai nevoie cat mai repede ,noi stim ce anseamna boala ,avem din pacate o fetita de doi ani jumate ,care sufera de leucemie ,acum este antr-o faza critica ,numai cel de sus mai poate face o MINUNE ,la care speram cu totii ,bubulina cum ia-u spus medicii ,este plecata in italia la tratament ,dar situatia s-a complicat ,noi de aici din tara ne rugam pentru toti copilasii bolnavi ,si pentru parintii lor sa fie ancrezatori si puternici <ASA SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU PE TOTI CEI BOLNAVI ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s