Stare de Soc !


HARANITA ALEXANDU, 7 ani

Parintii lui Alexandru sunt in stare de soc. Pe 1 Noiembrie au ajuns de urgenta cu Alexandru la spitalul Budimex. Nu puteau intelege nimic din ce se intampla cu copilul. Neuroblastom? este si-acum un cuvant crancen, de nepronuntat. Nu inteleg cum un cancer a putut sa explodeze atat de rapid in corpul copilului de 7 ani. Neuroblastom, tumora abdominala si metastaze la coloana.

Cand au venit cu Alexandru la spital, mama, tata si sora mamei, toti in stare de soc, au dormit pe rand pe holurile spitalului. Raluca i-a dus la Casa Parintilor P.A.V.E.L. sa poata sta pe rand cand acolo cand la spital, i-a ajutat cu niste alimente, cu bani de transport. Oricum, e greu sa-i desprinzi de copil, oricat de epuizati ar fi.

Pe 11 Noiembrie Alexandru a inceput un tratament chimioterapeutic extrem de dur. Vineri 27 Noiembrie s-a simtit mai bine si a fost pentru prima data la camera de joaca – a fost incantat, asa cum puteti remarca in poza pe care, dupa multe ezitari, am decis sa o postam.

Am luat aceasta decizie dupa discutia cu tatal care ne-a spus ca sunt la pamant ! Ca nu mai stiu ce sa faca, nu mai au un ban, au facut datorii! El este zidar si gasea de lucru ca zilier – acum nu se poate desprinde de langa copil, sotia casnica statea cu Alexandru si cu fetita de 13 ani, ramasa acum acasa, la Ramnicu Sarat.

Parintii lui Alexandru nu au nici un venit, sunt socati, dezorientati si coplesiti de durere. Nu-si gasesc nici macar cuvintele cu care sa ceara ajutor.

In numele lor va rugam, daca aveti o cat de mica varianta de a ajuta, nu ezitati ! Sunt oameni aflati la capatul puterilor si doar sprijinul semenilor ii poate ajuta sa depaseasca deznadejdea!

Puteti sa vorbiti cu tatal lui Alexandru, Haranita Marius la telefon: 0762. 792.571

Raluca Tanase, asistent social asociatia P.A.V.E.L., spitalul “M.S.Curie”(Budimex)

Poate fi contactata la telefon: 0735526958

postat F.H., 28 Noiembrie

update 2 Decembrie:

Multumiri doamnei Liliana Serbanescu pentru donatia catre fam. Haranita.

Reclame
Acest articol a fost publicat în 1, Copii si tineri care au nevoie de ajutor in timpul spitalizarii, Copii si tineri cu cancer și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s