Multumim!!


In numele copiilor si tinerilor bolnavi, multumim tuturor celor care au trimis sau au adus jucarii, mancare, lucrusoare pentru copiii spitalizati!!! De la d-na Claudia din Germania am primit o cutie cu jucarii, de la d-na Oana bani pentru cativa copii (vezi pe site), alte persoane au venit direct la spital si au adus pungi cu diverse lucruri; ii multumim d-nei Laura Sava, d-nei Aniela si d-nei Simona pentru sprijinirea cauzei copiilor si a organizatiei prin prezentarile facute pe site-urile danselor.

Ii MULTUMIM d-nei Isabela pentru constantul suport dat copiilor si tinerilor bolnavi si sprijinul oferit organizatiei noastre; de curand, din initiativa dansei, la inaugurarea organizatiei SALVEAZA VIETI, cateva din lucrarile copiilor bolnavi, expuse la locul ecvenimentului, au fost vandute si s-au strans 1726 RON.

Din acestia, 24  de copii – a caror lucrari au fost vandute – vor primi un cadou de 30 de Roni, iar 1000 de Roni vor fi donati Cosminei Paun, de la Budimex.

Ii multumim din suflet si d-nei Octavia Taralunga, grafician, care din vanzarea tablourilor dansei cu ocazia expozitiei realizate la galeria Simeza – a donat Asociatiei P.A.V.E.L. 4500 RON (din care aproape 300 Roni sunt donati de copiii clasei a II a B a Colegiului Catolic Sf. Iosif din Bucuresti)! Din acesti bani, vom ajuta trei sau patru copii care se afla intr-o situatie extrem de dificila (deja numele lor sunt pe lista noastra si in curand va vom anunta).

Ii multumim lui Vlad pentru efortul pe care il face de-a face rost de medicamente celor care nu reusesc sa le gaseasca in tara!

Le multumim tuturor voluntarilor si angajatilor nostri, care prin munca si devotiunea lor au ajutat nenumarate familii in nevoie (stand la patul copiilor, facand rost de nenumarate produse sau bani pentru ei, incurajand parintii, jucandu-se cu copiii,…) . E greu de evaluat ceea ce au facut ei. Numai prezenta aproape continua, in ultimele zile la patul Andrei, micuta orfana (care este spitalizata la Budimex) – a voluntarilor nostri (suplinind ceea ce Directia de Sanatate ar fi trebuit sa faca) este deosebita ca fapta.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în 1. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s