S.O.S. pentru viata lui Furusho Mihai Andrei


  

Update:  Campania prin Teledon (Romtelecom): AJUTATI-L PE MIHAIse desfasoara in perioada 09.10.2009-08.01.2010
Sunati la:  0 900 900 082 , cu 2 Euro/ apel

Ma numesc Anghel Livia Simona si sunt mama unui baietel in varsta de sapte ani si jumatate care, a avut nesansa  de a se naste cu o boala genetica rara numita Recklinghausen, care pana la ora actuala  a generat tumori la nivelul ambilor nervi optici (atrofie optica bilaterala), cu process expansiv la trunchiul cerebral, nucleilor bazali si cerebelului.
Baietelul meu se numeste Furusho Mihai Andrei si a fost o adevarata binecuvantare pentru mine si familia mea cand a venit pe lume fiind primul nascut si mai ales ca era baiat. Nenorocirea mare pentru noi a venit la varsta de trei ani cand in urma unui RMN a fost diagnosticat cu aceasta boala genetica; medicul  ne – a spus ca pentru aceasta boala nu exista nici un fel de tratament si ca evolutia ei este lenta si sa asteptam sa vedem cum evolueaza, facandu – ne atenti ca boala genereaza tumori care cresc din tecile nervilor optici si recomandandu – ne control si RMN  din sase in sase luni. Starea lui generala de sanatate parea sa fie cat de cat acceptabila pana la data de 24-06-2009 cand  in timp ce dormea a intrat in coma si a fost internat la spitalul “Bagdasar-Arseni”.
Starea de coma a durat aproape 48 de ore  in urma careia s-au produs leziuni  ireversibile ale trunchiului cerebral .
Aici am avut alta surpriza trei medici au dat trei diagnostice diferite , iar pana la urma a ramas diagnosticul pus de seful clinici Prof. Dr. Ciurea, adica:

1) BOALA RECKLINGHAUSEN
2) PROCES  EXPANSIV  CHIASMA  OPTICA CU  EXTENSIE  LA  NIVELUL TRUNCHIULUI  CEREBRAL, NUCLEILOR  BAZALI,  CEREBELULUI.
3) ATROFIE  OPTICA  BILATERALA.        
                                                                                 
La externare Prof. Ciurea ne-a spus ca este vorba de o tumoare mare care a crescut  foarte repede si ca este de parere ca trebuie sa facem o biopsie, dar nu in tara pentru ca aparatura nu este performanta, ci undeva in strainatate.
Am trimis actele si un RMN in Germania la clinica INI Hanovra care la ora actuala este cea mai dotata clinica de neurochirurgie din lume si se executa operatiile cele mai grele pe creier, si ni s – a spus ca ceea ce are Andrei nu se recomanda a se opera ci ei recomanda radio-terapie sau chimio- terapie.
Am contactat in Turcia  clinica turco- americana JOHN  HOPKINS  ANADOLOU care este dotata cu aparatura de ultima generatie si ni s – a recomandat sa se faca chimio- terapie dupa o schema proprie timp de 18 saptamani care, ar costa numai tratamentul standard in jur de 9530 EURO; daca in timpul tratamentului intervin alte complicatii – se va plati o suma mai mare (dar asta nu avem de unde sti cum va reactiona Andrei la tratament, decat atunci cand il vom face; este un tratament dur pentru un copil de sapte ani si jumatate).

Eu si familia mea suntem oameni cu o conditie sociala  modesta care traim strict din salarii, iar eu din ajutorul de insotitor de persoana cu handicap grav (ptr. Andrei); de aceea, nu putem reusi sa strangem aceasta suma mai ales ca peste cei 9530 de euro mai sunt cheltuieli cu transport, cazarea mea pe durata tratamentului, sperand ca lucrurile sa nu  se complice in timpul tratamentului.
Starea lui se depreciaza  de la o zi la alta, avand stari de voma tot mai des pierdera echilibrului si ameteli.
Va rog cu lacrimi in ochi si durere in suflet  sa intelegeti  durerea si disperarea unei mame care vede ca fiul ei se stinge pe zi ce trece , si daca ma puteti ajuta cu  o sponsorizare sau o donatie indiferent de valoarea ei sau, cu mediatizarea si prezentarea cazului nostru altor persoane de bine care ne pot ajuta .Timpul este dusmanul lui Andrei, el trebuie sa ajunga cat mai repede sa faca tratamentul .
Multumesc tuturor care ne ajuta, si stiu ca in aceasta lume exista si oameni buni si adevarati , si ca Dumnezeu ii va rasplati pe fiecare  pentru binele pe care il impart  semenilor lor.

Conturile sunt deschise la: Raffeinsen Bank, agentia Rahova sud
Titular cont : ANGHEL LIVIA SIMONA 
RO81 RZBR 0000 0600 1194 7395  RON
RO97 RZBR 0000 0600 1194 7398   EURO
SWIFT: RZBR  ROBU

Telefon pentru relatii  ANGHEL LIVIA SIMONA  TEL:  0763 680 205
Adresa e-mail : samyoha2003@yahoo.com
–––––––––––––––––––––––––––

„Prof.Dr.Memet Özek
Assoc. Prof.Dr.Meriç Şengöz
Dr.Ertuğrul Eryılmaz

There is no surgical or radiotherapy indications.

If the patient’s general condition isconvenient( can sit, able to eat, can communicate- in the epicrises it does not seems so) chemotherapy can be facilitated.

Treatment plan:     10 week consequtive treatment
                            2 weeks break and evaluation
                            6 weeks additional chemotherapy (one a week)

Probable cost 9.530 EUR (Additonal treatments needed during the chemo – blood transfusion, infection control, other expences would be extra)

Regards,
Melis ZORLUOGLU
–––––––––––––––––––––––––-

Since the patient’s exact stay duration is not clear, we can quote the accompanying person expenses including hospital stay and 3 meals as 75 EUR/daily.

Regards,
Melis ZORLUOGLU”

O.C.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Copii si tineri cu cancer și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s